پوزراسکی ؛ کتلت روسی
کتلت یا شامی یکی از غذاهایی است که در تمام دنیا طرفدار دارد و در کشورهای مختلف به شیوههای گوناگون طبخ میشود.
پوزراسکی نوعی کتلت روسی معروف و از غذاهای سنتی این کشور است. این کتلت روسی برخلاف اسمش، مواد سادهای دارد و بهآسانی میتوان آن را درست کرد. اصل پوزراسکی با مرغ است. ولی در صورت تمایل با گوشت گوساله هم میتوان آماده کرد.
مواد لازم:
مرغ: 500 گرم
نان باگت: ۹ تکه
کره: 50 گرم
خامه: یکسوم فنجان
پیاز: یک عدد
پنیر موزارلا به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
نان را بهصورت مکعبهای خیلی کوچک برش دهید. سپس آنها را در فر بگذارید تا کمی قهوهای شوند.
نانها را با خامه مخلوط کنید تا نرم شوند.
کرۀ سرد را روی تخته بگذارید و بهصورت مکعبهای کوچک برش دهید. سپس آنها را 20 دقیقه در فریزر بگذارید.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و شفاف شود. نیازی به طلایی شدن پیاز نیست.
مرغ را هم بهصورت مکعبهای خیلی ریز برش بزنید. بهتر است از سینه یا فیلۀ مرغ استفاده شود.
توجه داشته باشید که مرغ باید خام باشد.
در کاسهای گود مرغ، پیاز تفت داده شده، نان خیس شده، مکعبهای کرۀ یخ زده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
دستتان را کمی مرطوب کنید. بهاندازۀ یک نارنگی از مایه بردارید و در دست صاف کنید. سپس داخل آن یک تکه پنیر موزارلا گذاشته و آن را بپیچید.
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
در تابهای مقداری روغن گرم کنید. سپس کتلتها را در آن سرخ کنید تا هر دو طرف کتلتها کمی طلایی شوند. کتلتهای سرخ شده را در ظرف مناسب فر بگذارید. روی ظرف را با فویل بپوشانید. حدود ۳۰ دقیقه زمان دهید تا مواد کتلت کاملاً پخته شوند.
پس از گذشت این زمان پوزارسکی آماده است. آن را در ظرف بچینید و در صورت تمایل با انواع سبزیجات خام یا پخته، پورۀ سیبزمینی و انواع سس سرو کنید.
همچنین بخوانید:
استیک مرغ با سس قارچ
طرز تهیه چیکن استروگانف روسی
برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار
خورشت کنگر ؛ بخورید و لنگر بیندازید!
املت پنیری ؛ صبحانه روز تعطیل