پلو پیازچه؛ پلوی پرخاصیت و لذیذ
معمولا بیشتر افراد از پیازچه بهعنوان چاشنی غذایشان استفاده میکنند و خواص پیازچه و ویژگیهای فوقالعادهٔ آن را در کنار مواد غذایی دیگر نادیده میگیرند.
پلو پیازچه با مرغ یکی از پلوهای خوشمزه آشپزی ایرانی است. انواع پلوها را میتوان در میهمانیها، در منزل و یا محیطهای اداری و تجاری نوش جان کرد. از پلوهای پرطرفدار و پرخاصیت میتوانیم پلو پیازچه را معرفی کنیم که به دلیل داشتن پیازچه که سبزی معطری است توسط افراد بسیاری تهیه و سرو میشود. در ادامه طرز تهیه پلو پیازچه را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
مواد لازم
پیازچه: ۵۰۰ گرم
مرغ چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
برنج: ۲ پیمانه
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمهای: ۱ عدد کوچک
سس سویا: ۲ قاشق غذا خوری
نمک: به میزان دلخواه
فلفل: به میزان دلخواه
زنجبیل تازه رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۵۰ گرم
طرز تهیه پلو پیازچه
ابتدا برنج را آب کش کرده و سپس آن را دم کنید.
وقتی برنج در حال دم کشیدن است، مرغ چرخ کرده را با مقداری فلفل به همراه مقداری از فلفل دلمهای رنده کنید و سپس آن را خوب ورز دهید.
سپس گلولههای کوچکی درست کرده و در تابهای بیندازید و کره را به مواد اضافه کنید.
مرغها را در کره تفت دهید.
زیر شعله را کم کنید تا گلولههای مرغ به مقدار کافی تفت داده شود.
سپس سس سویا را به آن اضافه کنید و زنجبیل تازه را در آن رنده کنید.
پیازچهها را تا انتها برش دهید و آن را با کره تفت دهید تا آماده شود.
بعد از اینکه مرغ دم کشید آن را در دیس بکشید.
پیازچههای با کره تفت خورده را هم بر روی برنج اضافه کرده و لا به لای آن بریزید.
در آخر قطعات مرغ را اضافه کنید.
در پایان فلفل دلمهای را به پلو اضافه کنید و محلول زعفران را روی آن تزئین کرده و سرو نمایید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید