پاناکوتای انار، دسر مخصوص شب یلدا
دسرهای شب یلدا تنوع زیادی دارند. در این میان پاناکوتای انار یکی از سادهترین و جذابترین دسرهاست که از یک لایه دسر پاناکوتا و یک لایه ژله انار تهیه میشود و بسیار هم خوشمزه است.
پاناکوتا انار یک دسر ایتالیایی است. در زبان ایتالیایی پاناکوتا به معنای خامه پختهشده به کار میرود. پاناکوتا در واقع یک پودینگ ساده است که با ژله تهیه میشود و طرز تهیه بسیار آسانی دارد. به خاطر آنکه شب یلدا نزدیک است، دستبهکار شوید و میکس پاناکوتای ساده همراه با انار را درست کنید. در این دسر از لبنیات استفاده نکردهایم و برای همین جذابیت خاصی برای برخی افراد دارد. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای پاناکوتا انار
۳۹۰ سیسی شیر نارگیل
نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل یا پودر وانیل
۱٫۵ قاشق چایخوری ژلاتین
۲ قاشق غذاخوری آب
۱ قاشق غذاخوری عسل
مواد لازم برای ژله انار
یکچهارم فنجان آب داغ
۱٫۵ قاشق چایخوری ژلاتین
نصف فنجان آب انار
مقداری انار برای ریختن روی دسر
طرز تهیه پاناکوتا انار
ابتدا در ظرف کوچکی آب و ژلاتین را ترکیب کنید. بگذارید ۵ دقیقه ژلاتین با آب ترکیب شود.
در یک تابه، روی شعله متوسط، شیر نارگیل و عسل را بریزید. آنها را تا حل شدن کامل هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید. عصاره وانیل، ژلاتین و آب را افزوده و آنها را چند دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل بشود.
پاناکوتا را در ظرفی بریزید و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
پس از خنکشدن پاناکوتا، ۱٫۵ قاشق چایخوری ژلاتین را در یکچهارم فنجان آب داغ بریزید و آن را هم بزنید. سپس آب انار را افزوده و بگذارید ۵ دقیقه خنک بشود.
ترکیب آب انار و ژلاتین را روی پاناکوتا بریزید و بگذارید ۲ ساعت دیگر در یخچال باقی بماند تا خنک شود. پس از سفتشدن ژله، روی آن انار بریزید و دسرتان را سرو کنید.
پیشنهاد مطالعه: دسر ماست با انار و دارچین ، مخصوص شب یلدا را بخوانید.