وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

پاناکوتا شکلاتی ؛ نمی توان آن را رد کرد

23 شهریور 1398 توسط delta mod

پاناکوتا شکلاتی یک دسر خوش‌مزۀ ایتالیایی است که به دلیل دارا بودن مواد مغذی، به‌عنوان میان‌وعده هم مصرف می‌شود.

 

 

 

 



پاناکوتا شکلاتی یکی از دسرهای بین‌المللی بسیار خو‌ش‌مزه است که طرفداران خاص خود را دارد. پاناکوتا به شیوه‌های گوناگون و با طعم‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. پاناکوتا شکلاتی یکی از محبوب‌ترین انواع پاناکوتا است.

مواد لازم:
شیر: ۲ لیوان
خامه: یک‌چهارم لیوان
شکر: ۱۰ قاشق غذاخوری
شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم
وانیل به میزان لازم
پودر کاکائو: ۲ قاشق چای‌خوری
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
 

 

نیمی از شیر را در کاسه‌ای ریخته و پودر ژلاتین را به آن می‌افزاییم.

کاسه را روی بخار کتری می‌گذاریم و با قاشق هم می‌زنیم تا ژلاتین کاملاً در شیر حل شود. سپس آن را کنار می‌گذاریم.

خامه را در قابلمه‌ای ریخته و بقیۀ شیر را کم‌کم به آن می‌افزاییم. آن‌ها را با همزن خوب هم می‌زنیم تا یکدست شوند.

شکر را به مواد اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت کم می‌گذاریم و مواد را با هم مخلوط می کنیم تا شکر کاملاً در مواد حل شود.

نیازی به جوش آمدن مواد نیست. وقتی شکر حل شد و مواد کمی داغ شدند، قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم.

شکلات تخته ای را ریز رنده می‌کنیم. آن را با کمی وانیل، پودر کاکائو و مخلوط شیرو ژلاتین نیز به مواد اضافه می‌کنیم.

همۀ مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست و منسجم شوند.

اگر دوست دارید پاناکوتا شکلاتی رنگ تیره‌تری داشته باشد، می‌توانید شکلات تخته‌ای و کاکائوی بیشتری به مواد اضافه کنید که در این صورت طعم آن تلخ‌تر هم می‌شود.

در صورت تلخ شدن، به‌هیچ‌وجه شکر اضافه نکنید. چون نه تنها تلخی را از بین نمی‌برد، بلکه طعم دسر را هم خراب می‌کند.

مواد پاناکوتا را در قالب موردنظر می‌ریزیم و حداقل ۴ ساعت در یخچال می‌گذاریم تا پاناکوتا حالت بگیرد و سفت شود.

سپس پاناکوتای آماده شده را از قالب بیرون آورده و با خامه یا انواع میوه یا شکلات رنگی ریز تزیین می‌کنیم.

همچنین بخوانید:
کاپ کیک کره ای ؛ عصرانه‎ ای دلچسب

کیک زبرا ، عصرانه تابستانی

پای هلو ؛ دلچسب تابستانی

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس