پاستا فتوچینی با شیر و پنیر
فتوچینی نوعی ماکارونی نواری شکل و ضخیم است.
فتوچینی با شیر و پنیر یک غذای بسیار ساده اما لذیذ و خوشمزه است. این غذا با استفاده از پاستای فتوچینی، کره، شیر، جعفری و پنیر آماده میشود. فتوچینی را معمولا همراه با راگوی گوشت یا راگوی مرغ میخورند. در ادامه طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم
فتوچینی: ۳۴۰ گرم
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شیر پرچرب: ۱ پیمانه
جعفری: ۱/۴ پیمانه
پنیر: نصف لیوان
طرز تهیه فتوچینی
در یک قابلمه آب و نمک در حال جوش، پاستای فتوچینی را کمی بپزید تا نیمه پخته شود.(حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه)
۱ لیوان از آب پاستا را نگه دارید.
پاستا را آبکشی کنید و کنار بگذارید.
در قابلمه، کره را آب کنید و شیر پرچرب و پنیر را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید با شعله کم بپزند.
پاستا را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
اگر سس زیادی غلیظ بود، برای رقیق کردن آن از آب پاستا که از قبل نگه داشته بودید استفاده کنید.
اجازه دهید چند دقیقهای مواد با پاستا قل بخورد تا سس به خورد پاستا برود.
پس از پخت پاستا را با جعفری تزیین کنید و سرو کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید