پاستا را به روش مکزیکی ها بپزید
این غذا یک غذای ایتالیایی با حال و هوای مکزیک است که هم طرفداران غذاهای ایتالیایی و هم عاشقان غذاهای مکزیکی را را به وجد میآورد.
پاستای تاکو یک غذای ایتالیایی مکزیکی خوشمزه است که در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده میشود. این پاستا با ترکیب گوشت، پنیر و فلفل پخته میشود و همه خانواده از خوردن آن لذت خواهند برد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه پاستای تاکو را آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پاستای تاکو
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پاستا ۱۵۰ گرم
پوره گوجهفرنگی یک و نیم پیمانه
فلفل دلمهای نصف یک عدد
پنیر خامهای ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
فلفل هالوپینو ۱۰ عدد
سس کچاپ ۲ قاشق غذاخوری
ادویه تاکو شامل پاپریکا، زیره، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و پودر پیاز به میزان لازم
طرز تهیه پاستای تاکو
مرحله اول
برای تهیه سس پاستا، ابتدا پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید. گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده اضافه کنید. بعد از سرخ شدن گوشت، فلفل دلمهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید تا به همراه گوشت، فلفل دلمهای و پیاز تفت بخورند.
مرحله دوم
سس کچاپ و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. سپس درب تابه را بگذارید تا گوشت در آب گوجهفرنگی بپزد. بعد از اینکه سس کمی غلیظ شد، پنیر خامهای و پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند. بعد از اینکه سس با پنیر چند دقیقه جوشید، فلفل هالوپینوی خرد شده را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه هم زدن، سس را از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
قابلمه آب را به همراه نمک و روغن روی حرارت قرار دهید و بعد از به جوش آمدن، پاستا را اضافه کنید. بعد از پختن پاستا، دو ملاقه از آب آن را برای سس بردارید و سپس پاستا را آبکش کنید. سس را روی حرارت قرار دهید و آب پاستا را به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود. پاستاهای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید.
پاستای تاکوی شما آماده است. به دلخواه میتوانید روی پاستا کمی پنیر پیتزای رنده شده بریزید و برای مدت کوتاهی درب آن را بگذارید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید. نوشجان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسموتی زنجبیل و میوه برای مبارزه با ویروسها را مطالعه کنید.