وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

همبرگر کَره ای ، یک شام دلپذیر

01 دی 1400 توسط delta mod

همبرگر کره‌ای غذای رژیمی است که علاوه بر سالم بودن طعم فوق‌العاده‌ای دارد. همبرگر غذایی است که نمی‌توان از آن دل کند. بنابراین ما هم از شما نمی‌خواهیم برای خوردن غذایی سالم دست از همبرگر بکشید.

همبرگر خانگی می‌تواند انتخاب خوبی برای ناهار یا شام باشد. در این دستور غذایی یک همبرگر کره‌ای خوشمزه با پنیر و پیاز را یاد می‌گیرید. برای درست کردن این همبرگر مواد زیادی احتیاج ندارید. با مواد کم و ساده می‌توانید یک همبرگر با طعم جدید را امتحان کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه همبرگر کره ای را یاد بگیریم.

مواد لازم برای همبرگر کره ای
۱۰ قاشق غذاخوری کره
۴ نان همبرگری
یک پیاز بزرگ خردشده
۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
نصف قاشق چای خوری نمک
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
یک ورق پنیر از هر نوعی که دوست دارید
کاهو به میزان لازم
طرز تهیه همبرگر کره ای

مرحله اول
نان‌ها را ببرید و روی گریل بگذارید یا تست کنید. می‌توانید کمی ‌با روغن آن‌ها را سرخ کنید.

یک ماهیتابه بزرگ انتخاب کنید. آن را داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری کره اضافه کنید. وقتی کره داغ شد، پیاز خردشده را اضافه کنید و بگذارید سبک و طلایی رنگ شود. پیازها را بعد از سرخ شدن در ظرفی بریزید و کناری بگذارید.

مرحله دوم
حالا گوشت چرخ‌کرده را به ۴ قسمت برای ۴ ساندویچ تقسیم کنید. در میان هر تکه با انگشت فرورفتگی ایجاد کنید.

ماهیتابه را دوباره روی حرارت متوسط قرار دهید و برگرها را داخل آن بگذارید. گوشت را با نمک و فلفل سیاه مز‌ه‌دار و هر طرف را ۶ تا ۸ دقیقه سرخ کنید.


مرحله سوم
ورقه‌های پنیر را روی برگرهای داخل تابه بگذارید و به پخت ادامه دهید تا پنیر کاملا آب شود. در همین حال پیازها را در مایکروویو یا روی گاز دوباره داغ کنید تا زمان سرو داغ باشند.

مرحله چهارم
به هرکدام از برگرها حدود ۲ قاشق غذاخوری کره بزنید. اگر مایل هستید کاهو را کف نان قرار دهید و برگرها را روی آن بگذارید و روی آن پیاز سرخ‌شده بریزید.

نکته مهم همبرگر کره ای
به محض اینکه برگر را داخل تابه می‌گذارید، آن را فشار دهید. اما وقتی در حال سرخ شدن هستند، دیگر آن‌ها را پرس نکنید چون باعث می‌شود برگرها آبدار نباشند.

برای داشتن شام‌های سبک، چند غذای ساده برای ناهار یا شام سبک را هم بخوانید.

 

پیشنهاد مطالعه: کوفته انار و گردو، شام بی‌نظیر یلدایی را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا همبرگر هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس