وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

هرگز مرغ را این‌جوری نپزید

11 بهمن 1400 توسط delta mod

برای تهیه یک مرغ خوشمزه باید نکات تهیه آن و اشتباهات رایج پخت مرغ را بدانیم که اکثرا تعدادی از آن را مرتکب می‌شویم و از آن اشتباه‌ها دوری کنیم.

پخت مرغ خوشمزه فوت و فن‌‌های خاص خود را دارد و به جرات‌‌ می‌توان گفت رایج‌ترین اشتباه در پخت مرغ این است که تصور‌‌ می‌شود پخت مرغ آسان است و با مقداری آب و پیاز درون قابلمه به سادگی تهیه‌‌ می‌شود ولی به این سادگی‌‌ها نیست. پس با مجله دلتا همراه باشید تا اشتباهات رایج پخت مرغ خانگی را یاد بگیریم.


اشتباهات رایج پخت مرغ خانگی
جدا کردن استخوان مرغ از گوشت آن کار اشتباهی است چون در هنگام پخت مرغ استخوان‌‌های مرغ مزه بهتری را به گوشت منتقل‌‌ می‌کنند.

استفاده کردن از مرغ منجمد باعث‌‌ می‌شود آب آن خشک شود و بافت آن در زمان پخت نرم نشود. پس از گوشت تازه استفاده کنید.

اگر‌‌ می‌خواهید مرغ را سرخ یا سوخاری کنید به هیچ عنوان پوست آن را جدا نکنید. چون وجود پوست مرغ باعث حفظ رطوبت و چربی مرغ‌‌ می‌شود.

مزه‌دار نکردن مرغ کار اشتباهی است و باید قبل از پخت مرغ آن را مزه‌دار کنید (بهتر است در محلول آب نمک و گیاهان معطر مزه‌دار شود).

استفاده از مرغی که دمای آن کمتر از دمای محیط است باعث‌‌ می‌شود گوشت نامنظم بپزد. شما باید قبل از استفاده از مرغ سرد، آن را به دمای محیط برسانید.

گرم نکردن تابه به اندازه مناسب قبل از پخت مرغ، مزه مرغ را خراب‌‌ می‌کند. باید به خوبی تابه گرم شود و سپس به آن روغن اضافه و بعد گوشت مرغ را در آن سرخ کنید.

 

اگر مرغ را در فر‌‌ می‌پزید حتما از فویل استفاده کنید تا مرغ آبدار و خوشمزه شود. اگر قصد دارید مرغ را کامل بپزید حتما درون آن را با گیاهان معطر و برش‌‌های لیمو و پیاز پر کنید.

وقتی مرغ را درون تابه‌‌ می‌پزید نباید خیلی سریع و پشت سر هم مرغ را برگردانید و باید اجازه دهید یک طرف آن به خوبی بپزد و سپس برگردانید.

اگر سینه مرغ را با چاقو برش نزنید موقع طبخ به مشکل می‌خورید چون ضخامت آن یکدست نیست و به خوبی و کامل نمی‌پزد.

اشتباه دیگر این است که بعد از پخت مرغ به آن استراحت نمی‌دهید تا گوشت مرغ آب خود را به تمام قسمت‌‌هایش پخش کند.

اشتباهات رایج پخت مرغ خانگی را با هم خواندیم. اگر دوست دارید یک مرغ خوشمزه داشته باشید طرز تهیه تاس کباب رژیمی را در مجله بخوانید.

 

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه سماق پلو اردبیلی را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا نکات آشپزی هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس