وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

نکات مهم و ترفندهای تهیه ترشی خانگی

28 دی 1400 توسط delta mod

برای داشتن ترشی خوشمزه چه ادویه‌هایی لازم است؟ بهترین سرکه برای تهیه ترشی کدام است؟ از چه سبزیجاتی در ترشی‌ها استفاده کنیم؟ دانستن همه این نکات لازمه داشتن یک ترشی خانگی خوشمزه است.

استفاده از ترشی در کنار غذا باعث هضم بهتر آن می‌شود و سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و هم اینکه ما بیشتر از غذا خوردن لذت می‌بریم و پزشکان نیز توصیه کرده‌اند در کنار غذاهای گوشتی مخصوصا گوشت حیوانی از ترشی‌های مختلف استفاده کنید چون برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی بسیار موثر است. با مجله دلتا همراه باشید تا نکات تهیه ترشی خانگی را یاد بگیریم.


نکات تهیه ترشی خانگی
مقدار سرکه باید به حدی باشد تا روی مواد اولیه ترشی‌ها را بگیرد.
همچنین محلول نمک و سرکه را باید بچشید تا بی نمک و یا شور نشود.
سرکه باید خالص باشد و بهترین سرکه برای تهیه ترشی سرکه انگور و سرکه سیب است.
برای اینکه ترشی عطر و طعم خوبی بگیرد باید ادویه‌های مناسبی مانند فلفل قرمز، فلفل سبز، سیاه دانه، شوید خشک، زیره، برگ آلبالو و برگ مو استفاده کنید.

سبزی ترشی باید از این ۷ سبزی باشد (نعناع، گشنیز، جعفری، شوید، ریحان، مرزه و ترخان)
جوشاندن میوه‌های مورد استفاده در سرکه قبل استفاده در تهیه ترشی بسیار مهم است.
انتخاب ظرف مناسب در تهیه ترشی بسیار مهم است (ظرف پلاستیکی ممنوع است و باید از ظروف بلوری، سفالی یا چوبی استفاده کنید)
استفاده از ظروف شیشه‌ای تیره چون عطر و طعم ترشی را در گذر زمان تغییر نمی‌دهد بسیار توصیه می‌شود.
باید ترشی در محیط خنک نگهداری کنید تا آماده شود.
ترفند جلوگیری از کپک زدن ترشی
سرکه را قبل از استفاده بجوشانید و منتظر بمانید سرد شود و سپس استفاده کنید.
ریختن مقدار کمی روغن مایع و روغن زیتون روی ترشی از کپک زدن آن جلوگیری می‌کند.
هیچ‌گاه قاشق خیس را درون ظرف ترشی نکنید، چون باعث کپک زدن ترشی می‌شود.
استفاده از مواد اولیه و سبزیجات تازه و شستن مناسب آن‌ها به نحوی که لابه‌لای ساقه‌های گل کلم‌ها به خوبی تمیز شوند.
بعد از شستن مواد اولیه باید رطوبت آن‌ها را به وسیله یک دستمال تمیز بگیرد تا ترشی کپک نزند.

استفاده از گلپر به دلیل خاصیت ضدعفونی کنندگی آن بسیار در جلوگیری از کپک زدن ترشی موثر است.
بستن در ظرف ترشی به نحوی که هیچ‌گونه هوایی داخل ظرف نرود.
قرار دادن ظرف ترشی در محیطی دور از نور آفتاب با دمای مناسب بسیار مهم است.
ترشی را در کنار دمپختک شیرازی نوش جان کنید.

پیشنهاد مطالعه: روش های از بین بردن بوی زهم گوشت را هم بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: ترشی خانگی مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس