وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

نکات طلایی تهیه سس بشامل

23 تیر 1398 توسط delta mod

سس بشامل در تهیۀ انواع سوپ‌ها، گراتن‌ها و لازانیا استفاده می‌شود و طعم بی‌نظیری به این غذاها می‌دهد.

​


سس بشامل یکی از سس‌های اصلی کشور فرانسه است. این سس پایۀ برخی دیگر از سس‌ها مانند سس مورنی است. سس بشامل در تهیۀ برخی از غذاها استفاده می‌شود و طعمی خاص به آن‌ها می‌دهد. طرز تهیه این سس در ظاهر ساده است، اما مانند هر کار دیگر چند فوت کوزه‎گری دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

چه موادی و به چه میزان؟
مواد اولیه و طرز تهیه سس بشامل ساده است. برای تهیۀ این سس کره، آرد و شیر لازم است. از این مواد به میزان یکسان نیاز دارید. مثلاً برای داشتن 50 میلی لیتر سس بشامل، 50 گرم کره، 50 گرم آرد و 50 میلی لیتر شیر لازم است. 

​


شیر کاملاً خنک باشد
یکی از ترفندهای ساده برای داشتن سس بشامل حرفه‌ای این است که شیر هم دمای محیط نباشد. بلکه بسیار خنک و سرد شده باشد. هرچه شیر خنک‌تر باشد، سس بهتر می‌شود.

سس را مرتب هم بزنید
داشتن سسی حرفه‌ای و یکدست، مستلزم هم زدن مداوم است. در غیر این صورت کره و آرد جداگانه غلیظ می‌شوند. در نتیجه سس یا گلوله‌گلوله می‌شود، یا به ته تابه می‌چسبد. بنابراین در طول آماده‌سازی سس، دست از هم زدن آن برندارید. چون پس از ترکیب کره و آرد لازم است شیر را کم‌کم به آن بیفزایید. 

​


چطور سس گلوله‌گلوله نشود؟
قبل از افزودن آرد به کرۀ ذوب شده، آن را الک کنید. هرچه آرد ریزتر باشد، احتمال تشکیل گلوله‌ها کمتر می‌شود. نکتۀ دیگر این‎که به جای آرد گندم، از آرد ذرت استفاده کنید. این آرد سبک‌تر از آرد گندم است و گلوله‌گلوله نمی‎شود. اما چون آرد گندم غلظت خوبی به سس می‌دهد، می‌توانید از هر دو آرد به میزان یکسان استفاده کنید.

اضافه کردن چاشنی‌ها در دقایق آخر
نمک، فلفل و کمی جوز هندی، چاشنی‌های مناسب سس بشامل است. حتماً این چاشنی‌ها را در دقایق آخر اضافه کنید تا عطر و طعم خوبی به سس بدهند. اگر می‌خواهید سس خاصی داشته باشید، می‌توانید کمی پنیر پارمسان با چاشنی‌ها به آن بیفزایید. این کار برای تهیۀ لازانیا فوق‌العاده است.

همچنین بخوانید:
میگو پفکی ، شیک و مجلسی

هش براون ؛ صبحانه آمریکایی

قابلی پلو ، پلوی افغانستانی

طرز تهیه پیتزا سبزیجات ؛ رژیمی و بدون خمیر

راز مرغ سوخاری رستورانی

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس