نان پنیر چدار ، صبحانه ای با طعم متفاوت
نان پنیر چدار یکی از نان های بسیار خوشمزه و ترد برای صبحانه است.
نان پنیر چدار یکی از انواع نان فانتزی است. این نان با طعم خوبی که دارد، مناسب یک صبحانه عالی برای شروع روزی پر نشاط است. در تهیه این نان به جای پنیر چدار، از هر پنیر دیگری میتوانید استفاده کنید. فقط توجه کنید پنیری انتخاب کنید که تند و تیز باشد تا طعم آن در میان نان احساس شود. البته نان پنیر چدار را با خوراک های گوشتی هم میتوان سرو کرد.
مواد لازم :
تخم مرغ: 4 عدد
آرد سفید: یک پیمانه
پنیر چدار: نصف پیمانه
آب: یک پیمانه
کره خرد شده: 100 گرم
نمک: یک قاشق چایخوری
پودر آویشن: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
فر را روشن کنید تا گرم شود.
کره را خرد کرده و با آب و نمک در یک شیرجوش یا قابلمه کوچک بریزید. آن را روی حرارت زیاد بگذارید و هم بزنید تا کره ذوب شود و مایع جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. آرد را در قابلمه ریخته و سریع هم بزنید تا مخلوط شود. به هم زدن ادامه دهید تا مایع تبخیر شود و خمیر خودش را جمع کند.
خمیر را در کاسه بزرگی ریخته و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی به خمیر افزوده و هم بزنید. تا وقتی یک تخم مرغ کامل جذب خمیر نشده، بعدی را اضافه نکنید.
وقتی خمیر یکدست شد، پنیر چدار رنده شده و آویشن را به آن بیفزایید.
روی سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. خمیر را با قیف یا اسکوپ ساز روی سینی فر بریزید. بین گلولههای کوچک خمیری فاصله بگذارید تا پس از پف کردن به همدیگر نچسبند.
سینی را در فر گذاشته و حدود 20 دقیقه زمان دهید تا نان ها طلایی شوند. روی نان ها باید ترد و داخل آن ها پفکی باشد. وقتی نان آماده شد، آن را از فر بیرون آورده و تا داغ است، سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی مجله دلتا را بخوانید.
همچنین بخوانید:
نان سیب زمینی ، نان مطبوع خانگی
چند صبحانه مفید برای دانش آموزان
نان سیمیت ؛ صبحانه به سبک ترکی