مرغ کنجدی لذیذ و مقوی
مرغ کنجدی غذایی بسیار خوشمزه و خوش عطر است که از مواد مغذی و ویتامینهای مختلف سرشار میباشد. در این مقاله با طرز تهیه مرغ کنجدی آشنا خواهید شد.
مرغ کنجدی بسیار خوشطعم و خوشعطر میباشد. روش آمادهسازی آن، بسیار آسان میباشد. شما با کمی دقت و چاشنی حوصله میتوانید غذایی خوشمزه را در یک وعده غذایی برای پذیرایی از مهمانان آماده کنید و از خوردن آن در کنار یکدیگر لذت ببرید. در این مطلب از مجله دلتا به آموزش این غذای لذیذ و سالم پرداخته شده است.
آشنایی با طرز تهیه مرغ کنجدی
این غذا سرشار از مواد مغذی و ویتامینهای مختلف میباشد. این غذا همچون مرغ ربی، مرغ کنتاکی و مرغ شکم پر میتواند گزینه مناسبی برای قرارگرفتن در برنامهغذایی ماهانه شما باشد. در ادامه با دستورپخت مرغ کنجدی همراه ما باشید.
مواد لازم:
سینهمرغ بدون استخوان و نصف شده: ۶ عدد
دانه کنجد بوداده: یک قاشق غذاخوری
سس سویا: ۱/۲ پیمانه
عسل: ۱/۲ پیمانه
آب: ۱ پیمانه
آرد ذرت یا آرد برنج: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱/۵ قاشق چایخوری
زنجبیل آسیاب شده: ۱/۵ قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ کنجدی لذیذ و مقوی
ابتدا سینههای مرغ را به تکههای با ابعاد حدود ۲.۵ سانتیمتر برش دهید.
سپس ماهیتابه را روی حرارت ملایم شعله قرار داده تا گرم شود. بعد مرغها را به آن اضافه کرده و حدود ۶ دقیقه حرارت داده تا تغییر رنگ دهند.
در ظرف دیگری سسسویا، عسل، آرد ذرت، آب، فلفل قرمز و زنجبیل را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
سس تهیه شده را روی مرغهای داخل تابه بریزید، چند دقیقهای روی حرارت بماند تا سس کمی غلظت پیدا کند.
بعد از اندکی غلظت یافتن سس روی مرغها دانه کنجد بپاشید و درب ظرف را ببندید و اجازه دهید مواد با حرارت کم پخته شوند، تا هنگامی که مرغ سس را به خود جذب کند.
مرحله پایانی، مرغ کنجدی آماده شد. میتوانید آن را با پیازچه ،کلم بروکلی و فلفل دلمهای تزئین کنید سپس با برنج سرو کنید.
نکات پخت مرغ کنجدی لذیذ:
میتوانید در پایان پخت چند قطره روغن زیتون روی مرغها بریزید. البته زیاد نباشد.
بهجای زنجبیل آسیاب شده میتوان از زنجبیل تازه نیز بهره برد.
اگر احساس کردید سس بیش از حد غلیظ است میتوان مقداری آب اضافه نمود.
پیشنهاد مطالعه: مطلب بال مرغ کنجدی ، پیش غذای شیک را بخوانید.