مرغ لاپلوی ساده و خوشمزه با سبزیجات
پلوی مخلوط یکی از خوشمزهترین پلوها است که از مخلوط سبزیجات به همراه سینه مرغ پخته شده تهیه میشود و بسیار طعم و مزه خوبی دارد.
مرغ لاپلو با سبزیجات برای تهیه یک نهار و یا شام خوشمزه گزینه مناسبی است شما میتوانید هر کدام از سبزیجات را که دوست ندارید حذف کنید و یا اضافه کنید و به همراه برنج دم بگذارید یا مانند تهچین میتوانید این پلو را تهیه کنید. امروز در مجله دلتا پلوی مخلوط مجلسی با مرغ و سبزیجات را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پلوی مخلوط
برنج ۲.۵ پیمانه
سینه یا ران مرغ یک عدد
بادمجان ۲ عدد
فلفل دلمه یک عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز یک عدد
قارچ ۱۰ عدد
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم
نمک، چوب دارچین، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ لاپلو
مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا مرغ را باید بپزیم برای پخت مرغ میتوانید از هر قسمت مرغ استفاده کنید سینه یا ران را به همراه چوب دارچین، کمی نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز ۴ قاچ شده و یک پیمانه آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید تا مرغ پخته شود.
مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات پلو
بادمجانها را پوست بگیرید و به اندازه دلخواه خرد کنید و برای ۳۰ دقیقه داخل آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن از بین برود سپس آبکش کنید و داخل تابه سرخ کنید سپس فلفل دلمه را نیز خرد کرده و در تابه تفت دهید تا نرم شود در ادامه قارچها را با حرارت بالا تفت دهید و در انتها کمی نمک و آبلیمو بزنید و از داخل تابه خارج کنید در انتها گوجه فرنگیها را نیز کمی تفت دهید.
مرحله سوم: تهیه مواد پلو
حالا همه مواد پلو را به همراه مرغ پخته شده و ریشریش شده یا تکهای داخل یک تابه مخلوط کنید و کمی زعفران روی آنها بریزید و هم تا یکدست شود میتوانید مرغ را در انتها سرخ کنید و روی پلو قرار دهید و ریشریش کنید در بین پلو بگذارید.
مرحله چهارم: تهیه پلوی مخلوط
برنج را از قبل به همراه کمی نمک خیس کنید سپس روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاد سپس برنج را آبکش کنید و کف قابلمه تهدیگ مناسب قرار دهید سپس مقداری برنج ریخته و کمی از مواد پلو بریزید و مجدد این لایه را تکرار کنید تا تمام شود سپس پلو را دم بگذارید و در انتها زرشک را با کمی شکر و روغن تفت دهید و موقع سرو روی پلو بریزید و به همراه سالاد سرو کنید. نوش جان!
نکات کلیدی در تهیه پلوی مخلوط با مرغ و سبزیجات
میتوانید مانند تهچین برنج را آماده کنید و مخلوط سبزیجات و مرغ را در بین آن قرار دهید.
در انتهای پخت کمی کره یا روغن حیوانی یا روغن معمولی روی برنج بریزید.
زرشک در طعم این پلو بهشدت تاثیرگذار است.
میتوانید از کلم بروکلی یا هویج نیز در تهیه این پلو استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده زعفرانی ساده و سریع را مطالعه کنید.