مرغ تنوری؛ انتخابی سبک و لذیذ برای شام
در این غذا از روغن کمی استفاده میشود به همین دلیل به عنوان یک غذای سالم شناخته شده است.
مرغ تنوری یک غذای اصلی خوشمزه و مورد علاقه کودکان و نوجوانان است. این غذا به دلیل شکل ظاهری که دارد اشتهای بچهها را میتواند تحریک کند و آنها را به خوردن غذا تشویق کند. خود این خوراک به دلیل اینکه دارای ظاهری عالی و اشتهاآور است احتیاج به تزئینهای سخت و مشکل ندارد و با کمی مواد اولیه غذا میتوانید آن را تزئین کنید. در ادامه طرز تهیه مرغ تنوری را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم
مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
فلفل قرمز: به میزان لازم
پاپریکا: به میزان لازم
فلفل دلمهای: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
آب لیمو: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به میزان لازم
طرز تهیه مرغ تنوری
پیاز و فلفل دلمهای خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، سس، ماست، روغن زیتون و آب لیمو را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرغهای تکه شده را به این مواد آغشته کنید(داخل این مواد بریزید) و در ظرف را بگذارید .
سپس ظرف را داخل یخچال به مدت ۷-۸ بگذارید تا مزه دار شود.
بعد از مزهدار شدن مرغ آن را از مواد جدا کنید.
داخل یک ظرف مناسب که قرار است داخل فر بگذارید یک قاشق کره آب کنید.
مرغها را داخل ظرف بچینید.
موادی که مرغ را داخل آن گذاشته بودید تا مزه دار شود به غیر از فلفل دلمهای که از مواد جدا میکنید، کمی به آنها آب اضافه کنید و بعد از صافی رد کنید تا پیاز جدا شود.
سپس روی مرغها بریزید تا جایی که تقریبا رویه مرغ را بگیرد.
فلفل دلمهایهایی که جدا کرده بودید و یک هویج را حلقهای کرده و روی مرغ و آب آن قرار دهید.
روی ظرف فویل بپیچید و داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت قرار دهید.
پس از یک ساعت فویل را برداشته و روی مرغها را با قلم مو زعفران و کره بزنید و در فر دوباره قرار دهید و تا یک ساعت دیگر هم صبر کنید.
مرغ را هر از گاهی چک کنید و گاهی اوقات از مواد سس روی مرغها بریزید.
پس از دو ساعت مرغ شما آماده سرو است.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید