ماکارونی فنجانی ؛ ماکارونی غافلگیر کننده
ماکارونی فنجانی شیوهای جدید برای سرو ماکارونی است که میتواند زینتبخش میزهای مهمانی باشد.
ماکارونی با سسهای گوناگون تهیه و با شکلهای مختلف سرو میشود. ماکارونی فنجانی ظاهر زیبایی دارد و نوعی فینگرفود به حساب میآید. این نوع سرو ماکارونی مناسب مهمانیها و جشنهای تولد است.
مواد لازم:
تخممرغ: 2 عدد
کرۀ آب شده: نصف پیمانه
پنیر پارمزان: نصف پیمانه
ماکارونی رشتهای: 200 گرم
پیاز: یک عدد
زیره: نصف قاشق چایخوری
پنیر معمولی: یک پیمانه
گوشت چرخکرده: 250 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم سس:
سس کچاپ: نصف پیمانه
پنیر موزارلا: یک پیمانه
سیر: 2 حبه
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ماکارونی را 10 دقیقه در آب در حال جوش میریزیم. وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کرده و زیر آب سرد میگیریم. وقتی آب آن کاملاً خارج شد، با کره مخلوط میکنیم.
در ظرفی جداگانه پنیر پارمزان را با تخممرغ مخلوط کرده و به ماکارونی اضافه میکنیم.
قالب کوچک کیک یا قالب کیک یزدی را چرب کرده، ماکارونی را در قالبها میریزیم و وسط آن را برای ریختن مواد گود میکنیم.
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت میدهیم. وقتی پیاز نرم و طلایی شد، گوشت چرخکرده را به آن افزوده و دوباره تفت میدهیم. سپس نمک، فلفل و زیره را به آن میافزاییم.
وقتی مخلوط گوشت و پیاز کمی سرد شد، آن را به شکل گلولههای کوچکی درمیآوریم. در هر فنجان، یک تکه پنیر معمولی و روی آنها توپکهای گوشتی میگذاریم. کمی مواد را فشار میدهیم تا خوب داخل ماکارونی بروند.
برای تهیۀ سس، تمام مواد سس بهجز پنیر موزارلا را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم. سپس سس را روی فنجانها ریخته، روی آن ها تکهای پنیر موزارلا میگذاریم. قالبها را 30 دقیقه در فر که از قبل گرم کرده بودیم، میگذاریم. سپس فنجانها را از قالب جدا کرده و داغ سرو میکنیم.
همچنین بخوانید:
سیب زمینی شکم پر ؛ میان وعده ای دلپذیر