لازانیای خوشمزه با پنیر گودا
لازانیا یکی از محبوبترین غذاهای دنیا است و برای پذیرایی در مهمانیها از بهترین و شیکترین غذاها بهشمار میرود.
حتما پیش از این لازانیا را با پنیر موزارلا طعمدار کردهاید و از بافت کشسانی این پنیر هم لذت بردهاید. اما این بار پیشنهاد میکنیم که سراغ پنیر گودا بروید و پخت لازانیا را با پنیر گودا امتحان کنید. به شما اطمینان میدهیم پشیمان نخواهید شد. در ادامه این مطلب با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه لازانیا با پنیر گودا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه لازانیا
لازانیا ۱۰ ورق
روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و دانه فلفل به مقدار لازم
جعفری پاک شده ۱۵ گرم
سس برای تزیین به مقدار لازم
پیاز یک عدد
گوشت گوساله چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پودر آویشن یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی پوره شده ۴ عدد
پنیر ورقهای گودا یک بسته
ریحان پاک شده ۱۵ گرم
طرز تهیه لازانیا
مرحله اول
ورقههای لازانیا را در ظرف آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. پیاز را در روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس گوشت چرخ کرده و سیر را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود.
مرحله دوم
آویشن و رب گوجه فرنگی را بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه و مخلوط کنید تا آب آن تبخیر و مخلوط گوشت غلیظ شود. سپس آن را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.
مرحله سوم
روی ورقههای نرم شده لازانیا، مقداری از مخلوط گوشت بریزید و با پشت قاشق آن را در طول ورقهها پخش کنید. سپس مقداری پنیر ورقهای گودا را روی آن قرار دهید و لازانیا را رول کنید و در ظرفی نسوز بچینید.
مرحله چهارم
در آخر چند ورقه پنیر گودا را روی آن قرار دهید. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر که از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهاید قرار دهید تا پنیر ذوب شود. پس از این مدت، لازانیا با پنیر گودا را با مقداری جعفری، ریحان و سس دلخواه تزیین کنید.
غذای شما حاضر است، نوش جان.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید