قارچ پلو ، غذای جدید و خوش طعم
طرز تهیه قارچ پلو را در مجله دلتا بخوانید.
قارچ پلو از غذاهای بسیار خوشمزه است که به شیوههای گوناگون مصرف میشود. اگر میخواهید به برنامه غذایی خود تنوع دهید، حتماً قارچ پلو را در غذاهای خود در نظر بگیرید و از درست کردن آن غافل نشوید.
مواد لازم تهیه قارچ پلو :
برنج: ۲ پیمانه
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
قارچ: ۵۰۰ گرم
فلفل دلمهای: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم
زرشک در صورت تمایل
طرز تهیه قارچ پلو :
سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن سرخ کنید. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویههای دلخواه را با مواد تفت دهید.
قارچ را ورقهای خرد کنید. البته اگر قارچها کوچک هستند، میتوانید آنها را خرد نکرده و درسته استفاده کنید.
قارچ را به سیر و پیاز افزوده، تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
فلفل دلمهای را هم پس از خرد کردن، به مواد بیفزایید. در صورت تمایل میتوانید مقداری زرشک به مواد اضافه کنید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با انواع پلو ” کشمش پلو با مرغ مجلسی “ را مطالعه کنید.
برنج را پس از خیس کردن در آب و نمک، در آب جوش بریزید و وقتی کمی نرم شد، آن را آبکش کنید. سپس در قابلمه برنج و مواد را به صورت لایه لایه ریخته و آن را دم کنید.
برای تهدیگ میتوانید از نان، برنج یا سیب زمینی استفاده کنید.
قارچ پلو با مرغ :
مرغ را با یک پیاز پخته و خرد کنید؛ سپس آن را سرخ کرده و وقتی طلایی شد، با مواد مخلوط کنید. در آخر مواد را لابهلای برنج دم کنید.
قارچ پلو با گوشت قلقلی :
گوشت چرخکرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز دهید. سپس آنها را به صورت کوفته قلقلی درآورده و در روغن سرخ کنید.
گوشت قلقلیهای آماده شده را با مواد مخلوط کرده و لابهلای برنج دم کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی مجله دلتا را بخوانید.