وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

قاتق گوشت ، غذای محبوب کرمانی ها

17 تیر 1400 توسط delta mod

برای شما طرز تهیه یک غذای خوشمزه از شهر کرمان را داریم که قاتق گوشت نام دارد و مورد علاقه مردم شهر کرمان است و بهتر است شما هم یک‌بار آن را امتحان کنید.

قاتق گوشت یکی از خوراک‌های بسیار قدیمی است که در اطراف کرمان تهیه می‌شود. این غذا مانند فلافل است که با گوشت ترکیب شده است. در تهیه اصلی این غذا مواد اصلی را باید در هاون‌های بزرگ سنگی آن‌قدر کوبید تا حسابی حالت چسبندگی پیدا کنند و طعم‌هایشان با هم ترکیب شود. اما از آن‌جا که هاون سنگی بزرگ در دسترس همه نیست می‌توانید به غذاساز اکتفا کنید و این خوراک خوشمزه کرمانی را تجربه کنید. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه قاتق گوشت
نخودنصف پیمانه
پیاز ۲ عدد
چهار زیره (زیره سیاه، زیره سبز، بادیان رومی و تخم شبت) یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
سیب زمینی مکعبی خرد شده یک عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
ترخون خشک ۳ قاشق سوپخوری
گوشت چرخ‌ کرده ۲۵۰ گرم
طرز تهیه قاتق گوشت
مرحله اول
نخود خیس خورده و آبکش شده را همراه یک عدد پیاز چهار قسمت شده در غذا ساز بریزید و هم بزنید تا به شکل بلغور در آید. گوشت چرخ کرده را همراه چهار زیره و کمی نمک ورز دهید، سپس نیمی از زردچوبه و مقداری فلفل سیاه را به آن بیفزایید و با دست ورز دهید تا کاملا چسبندگی پیدا کنند.

مرحله دوم
از مایه آماده شده به اندازه‌های کوچک بردارید و در دست به شکل شامی فرم دهید. شامی‌ها را در ظرفی بچینید و کنار هم بگذارید. پیاز دیگر را به صورت خلالی نازک خرد کرده و در قابلمه‌ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود. به سیب زمینی بقیه زردچوبه، کمی نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید تا سیب زمینی طلایی رنگ شود.

مرحله سوم
رب گوجه فرنگی را در تابه‌ای حاوی کمی روغن، تفت دهید تا خوش‌رنگ شود، سپس آن را همراه یک لیتر آب به قابلمه حاوی سیب زمینی بیفزایید. شعله را زیاد کنید تا جوش بیاید.

مرحله چهارم
کوفته‌ها را به آرامی و یکی یکی در آب در حال جوش بیندازید. پس از ۱۰ دقیقه حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را بگذارید. توجه داشته باشید هنگام پخت، آب باید روی شامی‌ها را بگیرد تا کاملا مغز پخت شوند. زمانی که سس به یک سوم رسید ترخون را به آن بیفزایید و پس از ۳ دقیقه، قاتق گوشت را همراه آب آن در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت کلم بروکلی، خورشتی بی‌نظیر را مطالعه کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس