وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

فگاتو ؛ خوراک جگر ایتالیایی

14 مهر 1398 توسط delta mod

فگاتو نوعی خوراک ایتالیایی است که با جگر درست می‌شود و اصالت آن متعلق به شهر ونیز است.

ایرانی‌ها معمولاً جگر را به‌صورت کبابی یا جغوربغور درست می‌کنند. اما خوراک‌های خوش‌مزۀ دیگری هم می‌توان با جگر درست کرد. یکی از این خوراک‌های خوش‌مزه، فگاتو است. این غذا ایتالیایی و بسیار دل‌چسب است و طعم دلپذیری دارد.

مواد لازم:
جگر گوسفندی: یک عدد
پیاز: 4 عدد
کره: ۵۰ گرم
روغن‌زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
قارچ: ۱۰۰ گرم
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

جگر را خوب بشویید و با نوک یک چاقوی تیز، پوستۀ نازک روی بافت آن را جدا کنید. سپس آن را به‌صورت تکه‌های نواری و هم‌اندازه خرد کنید. بهتر است ضخامت نوارهای جگر زیاد نباشد.

راز خوش‌مزگی فگاتو به‌خاطر پیاز فراوان است. پیازها را خلالی و نازک خرد کنید.

در تابه‌ای سه قاشق غذاخوری روغن‌زیتون بریزید. وقتی روغن‌زیتون داغ شد، کره را به آن اضافه کنید. کره که آب شد، پیازهای خلالی را به آن بیفزایید. پیازها را به‌آرامی تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

وقتی پیاز کاراملی شد، آن‌ را از تابه بیرون بیاورید و برش‌های نواری جگر را در تابه بریزید. مقداری نمک، فلفل و زردچوبه افزوده و با جگر تفت دهید. تکه‌های جگر باید روی حرارت زیاد تفت داده شوند تا آب نیندازد. هر دو طرف تکه‌های جگر را خوب تفت دهید و سپس از تابه بیرون بیاورید.

 

قارچ‌ها را ورقه‌ای خرد کرده و در تابه بریزید. آن‌ها را تفت دهید و وقتی نرم شدند، پیاز و جگرهای سرخ شده را به آن‌ها اضافه کنید.

سپس سرکه بالزامیک، جعفری‌ ساطوری شده و در صورت تمایل نصف یک عدد لیموترش را روی مواد ریخته و خوب هم بزنید.

برای درست کردن این خوراک ایتالیایی، از جگر گوساله هم می‌توانید استفاده کنید. ایتالیایی‌ها این خوراک جگر را با پورۀ سیب‌زمینی یا پاستا سرو می‌کنند.

بنا به سلیقه می‌توانید این خوراک را با نان و انواع سبزیجات میل کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

همچنین بخوانید:
طرز تهیه پاستا کاربونارا

پاستا آلفردو با سس مخصوص

فوت و فن پخت لازانیا

طعم خوش اسپاگتی ؛ این بار با بادمجان!

برگر پیاز و گوشت با پنیر چدار

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس