فلفل دلمه ای شکم پر با گوشت و پنیر
فلفل دلمه ای شکم پر یکی از غذاهای مجلسی است که به عنوان پیشغذا یا غذای اصلی سرو میشود.
فلفل دلمه ای شکم پر که شباهت زیادی به دلمه فلفل دلمه ای دارد، با پنیر پیتزا و در فر درست میشود. این غذا را میتوانید با فلفل دلمه ای رنگی درست کنید تا شیک و خوش آب و رنگ شود.
مواد لازم تهیه فلفل دلمه ای شکم پر :
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
برنج: نصف پیمانه
فلفلدلمهای به تعداد لازم
پیاز: یک عدد
گوجهفرنگی: ۵۰۰ گرم
رب گوجهفرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا خرد شده: یک پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر :
پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت را به آن افزوده، تفت دهید تا کمی سرخ شود.
برنج را بشویید و با نصف لیوان آب، گوجهفرنگی خرد شده، نمک و فلفل به گوشت و پیاز اضافه کنید. حدود یک ربع در تابه را بگذارید تا برنج پخته شود. وقتی برنج پخت، پنیر پیتزا را به مواد بیفزایید.
سر فلفل دلمه ایها را بریده و دانههای آنها را بیرون بیاورید. ۵ دقیقه در آب در حال جوش و نمک بگذارید؛ سپس آبکش کنید و از مخلوط مواد در آنها بگذارید. مراقب باشید فلفلها زیاد در آب نجوشند؛ چون شکل خود را از دست داده و وا میروند. فلفلها را در ظرف مناسب بچینید و روی آنها پنیر پیتزا بریزید.
در تابهای رب گوجهفرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا غلیظ و خوشرنگ شود؛ سپس سس را روی فلفلها بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و آن را ۳۰ دقیقه در فر بگذارید تا مواد پخته و پنیر پیتزا آب شود.
وقتی غذا آماده شد، فویل را از روی ظرف بردارید و روی فلفل دلمه ایها را با برگ جعفری یا ریحان تزیین و سرو کنید.