طرز تهیه کوکو پیازچه
پیازچه سرشار از ویتامین C بوده و از این رو برای سلامت پوست و پیشگیری از چین و چروک پوست نیز بسیار مفید است.
کوکو پیازچه یکی از انواع کوکوهای خوشمزه ایرانی است مثل کوکو ماست که پیش از این آموزش دادهایم. این کوکو خیلی فوری آماده میشود و مواد اولیه در دسترسی دارد. برای مشاهده این آموزش آشپزی با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکو پیازچه
پیازچه ۴۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
دستور پخت کوکو پیازچه
مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. پیاز را به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس پیاز سرخ شده را کنار میگذاریم تا خنک شود. در همین حین پیازچهها را شسته و خرد میکنیم.
مرحله دوم
بهتر است پیازچهها را به صورت ریز خرد کنیم تا مایه کوکو منسجمتر شود. پس از خنک شدن پیاز سرخ شده، آن را به همراه پیازچههای خرد شده داخل یک کاسه مناسب میریزیم. سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه کوکو اضافه میکنیم. مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. حالا یک قاشق غذاخوری از آرد را اضافه میکنیم و با دیگر مواد به خوبی ترکیب میکنیم.
مرحله چهارم
اگر مایه کوکو بیش از حد رقیق بود، یک قاشق دیگر آرد اضافه و با دیگر مواد ترکیب میکنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم. مقداری روغن داخل آن ریخته، سپس مایه کوکو را داخل تابه میریزیم.
مرحله پنجم
حالا با پشت قاشق مایه کوکو را کف تابه پخش میکنیم و صبر میکنیم تا کوکو سرخ شود. سپس کوکو را برش میزنیم و برمیگردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. کوکو ما آماده است میتوانیم آن را به همراه نان سرو کنیم.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب شامی نخودچی تهرانی به روش اصیل سنتی را مطالعه کنید.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید