وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

طرز تهیه کباب لوله ای

02 بهمن 1400 توسط delta mod

کباب لوله‌ای یک غذای خوشمزه و مقوی است و کمتر کسی هست که آن را دوست نداشته باشد. شما در کمترین زمان ممکن می‌توانید این غذای خوشمزه و لذیذ را در خانه تهیه کنید.


کباب لوله‌ای یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و جذاب برای مهمانی‌‌ها یا برای یک وعده غذایی بسیار لذیذ و شیک است که هم آسان و هم سریع آماده‌ می‌شود. یکی از غذاهای محبوب بین ما ایرانی‌‌ها کباب است که با دستورهای پخت متفاوت تهیه‌ می‌شود. کباب لوله‌ای در کشور‌‌های ترکیه و باکو بیشتر تهیه‌ می‌شود و در خود ایران در اردبیل این کباب محبوب است. این کباب ظاهر زیبا و طعم عالی دارد.‌ می‌تواند یک غذای جذاب نیز برای کودکان شما باشد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کباب لوله ای را یاد بگیریم.

مواد لازم
◾گوشت چرخ‌کرده ۲۵۰ گرم
◾سویا نصف پیمانه
◾گوجه ۳ عدد
◾پیاز ۳ عدد
◾نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه کباب لوله ای

مرحله اول

ابتدا سویا‌‌ها را خیس کنید و بعد ۱۵ دقیقه از صافی رد کنید تا آب آن گرفته شود. سویا را در غذاساز بریزید و خوب له کنید تا دانه‌‌های سویا ریز شود. شما‌ می‌توانید از پودر سویا نیز استفاده کنید. پیاز‌‌ها را بشویید و رنده کنید و آب پیاز را بگیرید. پیاز را با سویا‌‌های له‌شده و نمک، فلفل سیاه مخلوط کنید و خوب ورز دهید. سپس گوشت چرخ‌کرده را به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست و منسجم شود.

مرحله دوم

سیخ‌‌های مورد نظر را بردارید.‌ می‌توانید از سیخ‌‌های چوبی کوچک و یا سیخ فلزی استفاده کنید. مقداری از گوشت را بردارید و با دست ورز دهید و به آن فرم و شکل استوانه‌ای بدهید. سپس سیخ را وسط گوشت بگذارید و فرم دهید تا دور سیخ را گوشت بگیرد. مانند کباب کوبیده شود. در تابه‌ای مناسب مقداری کره یا روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.‌ می‌توانید از تابه رژیمی هم استفاده کنید. سپس سیخ‌‌ها را داخل تابه بچینید، در قابلمه را بگذارید. اجازه دهید تا کباب لوله‌ای سرخ شود.


مرحله سوم

گوجه‌‌ها را بشویید و روی تخته برش از وسط نصف کنید و در هنگام پختن کباب در گوشه‌‌های کباب قرار دهید تا کباب‌‌ها با آب گوجه بپزد و مزه گوجه به خورد کباب برود، این کار باعث‌ می‌شود طعم و مزه کباب بسیار لذیذ شود. بعد از پخته شدن یک طرف کباب‌‌ها را بر گردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. کباب لوله‌ای‌‌ها آماده‌ است. این کباب را با برنج ایرانی و کمی کره سرو کنید.

کباب انگشتی آبدار را هم در مجله بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: آش هندی با بلغور، تند و خوشمزه را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی کباب لوله ای

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس