وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

طرز تهیه چلوکباب وزیری در خانه

20 دی 1400 توسط delta mod

چلوکباب وزیری به این دلیل که از کباب کوبیده و جوجه کباب تشکیل شده است، محبوبیت زیادی دارد. میکس این دو نوع کباب همراه با گوجه و فلفل کبابی طعم بی‌نظیری خواهد داشت.

یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ایرانی انواع کباب است. کباب در خارج از ایران نیز طرفداران بسیاری دارد. کباب‌‌ها انواع گوناگونی دارند و به صورت خوراک یا به همراه برنج سرو‌‌ می‌شوند. یکی از غذاهای پرطرفدار کبابی، چلوکباب وزیری است. کباب وزیری در واقع شامل یک سیخ کباب کوبیده و یک سیخ جوجه کباب‌‌ می‌شود. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه چلوکباب وزیری را یاد بگیریم.

مواد لازم برای طرز تهیه چلوکباب وزیری
۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۴۰۰ گرم جوجه
زعفران دم کرده
پیاز متوسط ۲ عدد
۲ قاشق ماست چکیده
آب لیموی ترش
روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه چلوکباب وزیری
مرحله اول
برای پخت کباب کوبیده آبدار، ابتدا ۱۰۰ گرم پیاز را رنده کنید. توجه داشته باشید که نسبت گوشت به پیاز بهتر است که یک چهارم باشد. پس برای ۴۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، ۱۰۰ گرم پیاز مناسب است. سپس این دو را با یکدیگر مخلوط کنید و ورز دهید. باید در هنگام ورز دادن گوشت کاملا با پیاز ترکیب شود.

در همین زمان نیز فلفل و نمک را اضافه کنید. در انتها نیز گوشت را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از یک ساعت مجدد آن را ورز دهید تا آماده شود.

مرحله دوم
یک جوجه کامل را پاک کرده و پوست آن را جدا کنید. سپس آن را در اندازه‌‌های مساوی مناسب کباب کردن برش بزنید. یک الی دو عدد پیاز را متناسب با حجم مرغ به شکل خلالی برش بزنید. پیاز را به همراه لیمو ترش تازه، روغن زیتون، ماست چکیده و نمک و فلفل درون ظرف مناسب قرار دهید. همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.


مرحله سوم
برای درست کردن پلوی سفید باید چند بار آن را با آب ولرم بشویید تا کثیفی آن از بین برود. بهتر است که حداقل ۳ ساعت قبل از پخت برنج آن را خیس کنید. برای اینکه برنج کته درست کنید باید برنج شسته شده را که کمی نمک به آن اضافه کرده‌اید، همراه با آب آن روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس به آن روغن بیفزایید. در ادامه اجازه دهید به مدت حدوداً ۲۰ دقیقه برنج قد بکشد.

چاشنی‌‌های کنار چلوکباب وزیری
در کنار کباب‌‌ می‌توان از انواع چاشنی‌‌ها استفاده کرد. انواع ترشی نیز در کنار کباب سرو‌‌ می‌شوند. زیرا کباب به دلیل وجود مقادیری چربی در آن‌ همراه با ترشی کمی متعادل‌‌ می‌شود. ترشی مخلوط، ترشی کلم قرمز و ترشی فلفل نیز از انواع چاشنی‌‌هایی هستند که در کنار این غذای پرطرفدار ایرانی از محبوبیت بیشتری برخوردار هستند.

 

پیشنهاد مطالعه: خورشت ماست غذای اعیانی اصفهانی‌ها را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی کباب وزیری

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

تیر 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس