وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

طرز تهیه لازانیا بدون فر

04 دی 1400 توسط delta mod

لازانیا از نظر مواد شباهت‌هایی هم به پیتزا دارد و شاید به همین دلیل است که طرفداران بسیار زیادی در سراسر جهان دارد و تاریخچه آن به ۱۹۷ سال قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد.

لازانیا یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی در بین ایرانیان است که روش پخت اصلی آن در فر است، اما لازانیا بدون فر نیز روش‌هایی دارد تا بتوانید با هر امکاناتی این غذای لذیذ و خوشمزه را برای خانواده بپزید و نوش جان کنید. لازانیا یکی از انواع پاستا است که با مواد میانی مختلفی پخته می‌شود، از جملۀ این لایه‌ها گوشت، مرغ، سوسیس و سبزیجات است که با سس‌های مختلف بشامل، خامه‌ای و یا قرمز سرو می‌شود. در این دستور ما سراغ لازانیا بدون فر با مواد گوشتی و سس بشامل رفته‌ایم که شکل محبوب لازانیا در بین خانواده‌های ایرانی است. با مجله دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای درست کردن لازانیا بدون فر
گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ الی ۳۰۰ گرم
لازانیا: یک بسته
پیاز: یک عدد
فلفل دلمه: نصف یک عدد
قارچ: ۸ الی ۹ عدد متوسط
پنیر پیتزا: ۲۰۰ الی ۵۰۰ گرم
سیب‌زمینی: یک عدد
هویج: یک عدد متوسط
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس بشامل
آرد سفید: یک و نیم قاشق غذاخوری
کره: ۳۰ گرم
شیر: یک لیوان و نیم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه لازانیا بدون فر
اول از همه قارچ‌ها را خرد کرده و در یک ماهیتابه بریزید و تفت دهید.
قارچ‌های تفت داده‌شده را کنار بگذارید و پیازهایی را که نگینی خرد کرده‌اید درون ماهیتابه و روغن سرخ کنید.
هویج را رنده کنید و با پیاز مقداری تفت دهید.
گوشت چرخ‌کرده را به پیاز و هویج اضافه کرده و با هم تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
فلفل دلمه‌ای را مانند پیازها نگینی خرد کنید و با قارچ‌ها به مواد اضافه نمایید.
نمک، فلفل، رب گوجه فرنگی، آویشن، پاپریکا، پودر سیر و ادویه مخصوص لازانیا را که در بسته‌بندی آن قرار دارد به مواد اضافه کنید و مخلوط نمایید.
ورقه‌های لازانیا را مانند دستور روی جعبه آماده کنید.

سس بشامل
برای تهیه سس بشامل آرد را در یک تابه ریخته و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود اما تغییر رنگ ندهد. سپس به آن کره اضافه کنید تا دوباره با هم روی حرارت تفت داده شوند و بعد از آن شیر را که از قبل درون دمای محیط گذاشته بودید، اضافه کنید. حالا مواد را به صورت یکنواخت هم بزنید تا سس قوام یابد. در آخر نیز مقداری نمک و فلفل به سس اضافه کنید.

لازانیا بدون فر با ماهیتابه معمولی و یا قابلمه
برای پخت لازانیا بدون فر و درون قابلمه یک لایه لازانیا اضافه یا سیب‌زمینی برای جلوگیری از سوختن لازانیا کف قابلمه بچینید و سپس لایه‌های لازانیا، سس، پنیر پیتزا و مواد گوشتی را روی هم بگذارید. در نهایت در قابلمه را با یک دم‌کنی رویش بگذارید تا مثل ماکارونی دم بکشد. حتما از شعله‌پخش‌کن و شعلۀ بسیار کم در تهیۀ لازانیا بدون فر استفاده نمایید.

 

پیشنهاد مطالعه: ساده‌ترین روش درست کردن سالاد ماکارونی را بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: لازانیا مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

شهریور 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس