طرز تهیه سوپ قارچ و نودل خامه ای
سوپ یک پیشغذای عالی است که با روشهای مختلف و سبزیجات مقوی درست میشود. سوپ غذایی سبک است و برای کسانی که مریض هستند و بهخصوص در دوران سرماخوردگی مفید به نظر میرسد.
سوپ، یکی از محبوبترین و لذیذترین پیشغذاهای بینالمللی است که با مواد غذایی مختلفی چون آب، سبزیجات، گوشت، روغن، ادویه، نمک و غیره درست میشود. سوپها به دو نوع کلی غلیظ و رقیق تقسیم میشوند. سوپها در گذشته بهعنوان غذای کامل سرو میشدند و مواد تشکیلدهنده آنها، گوشت قرمز، گوشت ماکیان یا ماهی بوده است. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه سوپ قارچ و نودل خامه ای را یاد بگیریم.
این غذای سالم و خوشمزه، فواید زیادی برای بدن دارد و میتواند شما را در برابر بیماریها محافظت کند. سوپ سرشار از مواد مغذی و انواع ویتامینها است. با قرار دادن سوپ در برنامه غذایی میتوانید مقاومت بدن خود را بالا ببرید، آب بدن خود را در فصل زمستان تامین کنید و با ایجاد احساس سیری، باعث جلوگیری از اضافه وزن شوید.
مواد لازم برای سوپ قارچ و نودل خامه ای
تره فرنگی یا پیازچه ۲ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
نودل ۳۰۰ گرم
شوید ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۱ لیوان
آب مرغ ۱ لیوان
سیر ۳ حبه
پنیر پارمزان برای تزیین
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ قارچ و نودل خامه ای
مرحله اول
داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس تره فرنگی یا پیازچه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
مرحله دوم
قارچها را درشت خرد کنید. سپس قارچ و سیر خردشده را به تره فرنگیها اضافه نمایید. با حرارت متوسط تفت دهید تا قارچها نرم و آب غذا کشیده شود.
مرحله سوم
پس از اینکه آب قارچها کشیده شد آب مرغ، خامه، شوید، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا سوپ به جوش بیاید، حرارت را کم کنید و نودل را با دست خرد کنید و داخل سوپ بریزید. سپس اجازه دهید سوپ کمی بجوشد و غلیظ شود. سوپ را در ظرف بکشید و با پنیر پارمزان رندهشده تزیین و سرو کنید.
نکته سوپ قارچ و نودل خامه ای
میتوانید داخل سوپ از مرغ پخته ریشریش شده هم استفاده کنید.
به جای نودل هم میتوانید از پاستا یا ماکارونی فرمی استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: آش گندم و جو، مناسب روزهای سرد را بخوانید.