طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
سمبوسه سیب زمینی یک پیش غذای جنوبی است و معمولاً با سستند سرو میشود.
سمبوسه سیب زمینی در بین افراد، به ویژه کودکان محبوبیت زیادی دارد و گزینه مناسبی برای سرو در مهمانیها به عنوان پیشغذا یا فینگر فود است. سمبوسه اصالتاً غذایی جنوبی است که با نان لواش تهیه می شود؛ البته میتوان آن را با انواع خمیر مانند خمیر یوفکا، خمیر جادویی و … هم تهیه کرد. با مجله دلتا همراه باشید تا با طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی آشنا شوید.
مواد لازم تهیه سمبوسه سیب زمینی :
سیب زمینی آبپز: ۳ عدد
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
نان لواش برش خورده به تعداد مورد نیاز
کره: ۵۰ گرم
انواع ادویه به میزان لازم
فلفل قرمز: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی :
سیب زمینیهای پخته شده را پوره کنید. جعفری، ادویهها، فلفل قرمز، نمک و کره آب شده را به پوره اضافه کنید.
در صورت تمایل میتوانید سیب زمینی را پوره نکرده و آن را مکعبی خرد کنید.
اگر دوست دارید سمبوسه پنیری شود، مقداری پنیر پیتزا به مواد اضافه کنید.
نان لواش نرم را از درازا به شکل مستطیل برش بزنید. با قاشق مقداری از مایه سیب زمینی را در وسط نان بگذارید و آن را به شکل سه گوش بپیچید.
در روش دیگری میتوانید نان را به شکل قیف درست کرده و داخل آن را با مواد پر کنید.
در تابه گودی مقداری روغن با کمی زردچوبه بریزید تا سمبوسه هنگام سرخ شدن به خوبی در روغن غوطهور شود. وقتی سمبوسه خوب سرخ و طلایی شد، آن را از تابه بیرون بیاورید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
افزودن زردچوبه به روغن، برای خوشرنگتر شدن سمبوسه است.
اگر سمبوسه را کوچکتر درست کنید، میتوانید به عنوان فینگر فود از آن استفاده کنید.
سمبوسه سیب زمینی را میتوانید با انواع سس تند و کچاپ سرو کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.