طرز تهیه خورشت کرفس
کرفس فواید و خواص زیادی برای سلامتی بدن، پوست و مو دارد. با تهیه خورشت کرفس میتوانید از این خواص ارزشمند بهره ببرید.
خورشت کرفس از جمله غذاهای خوشمزه ایرانی است. اگر این خورشت به شیوه درست طبخ شود، قطعا یکی از خورشتهای مورد علاقه شما خواهد بود و با قورمه سبزی رقابت خواهد کرد. امیدواریم با این طرز تهیه، کسانی که این خورشت لذیذ و پرخاصیت را تا به حال امتحان نکردند یا طرفدار آن نیستند، به این غذا علاقهمند شده و از خواص کرفس بهرهمند شوند. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
نعناع ۱۵۰ گرم
آبغوره یک استکان کوچک
کرفس خرد شده ۵۰۰ گرم
جعفری ۱۵۰ گرم
تره ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت کرفس
مرحله اول
کرفسها را خوب با آب شسته و خرد کنید. یک قابلمه برداشته و کرفسها را با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس برگهای نازک کرفس، تره، جعفری و نعناع را ریز خرد کرده و در باقی مانده روغن سرخ کنید.
مرحله دوم
گوشت را نیز در اندازههای متوسط خرد کنید. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه جدا سرخ کنید. وقتی پیاز کمی نرم و نیمه سرخ شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کرده و گوشت را اضافه کنید.
مرحله سوم
در ادامه سبزیهای سرخ شده و کرفس را به گوشت اضافه کرده و کمی تفت دهید. سپس مقداری آب اضافه کرده و در قابلمه را ببندید تا مواد خورشت پخته شوند. بعد از این که خورشت پخته شد، نمک و آبغوره را اضافه کرده و ۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا خورشت هم جا بیفتد. وقتی خورشت به روغن افتاد، آن را در ظرفی مناسب، همراه برنج زعفرانی سرو کنید.
نکات تهیه خورشت کرفس
برای تهیه این خورشت، حتما از کرفسهای تازه با رنگ روشن استفاده کنید. کرفسهای سبز، سفت هستند و مناسب طبخ خورشت نیستند.
اگر هنگام خرد کردن کرفس، نخهایی مشاهده کردید. حتما آنها را بگیرید تا هنگام میل کردن، زیر دندان نیایند.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت مرغ افغانستانی، خورشتی متفاوت را مطالعه کنید.