طرز تهیه جوجه کباب ماستی
برای آشنایی با طرز تهیه جوجه کباب ماستی با مجله دلتا همراه باشید.
جوجه کباب ماستی یکی از انواع جوجه کباب است که طعم بی نظیری دارد و بسیار ترد و خوشمزه است. مهم ترین نکته در تهیه این غذا، مزه دار کردن است که باعث میشود این نوع کباب طعم خاصی داشته باشد. طرز تهیه جوجه کباب ماستی ساده است، حتماً این کباب خوش طعم را امتحان کنید.
مواد لازم تهیه جوجه کباب ماستی :
مرغ: یک کیلو
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر گل محمدی: یک قاشق چای خوری
سبزی خشک معطر به میزان لازم
گرد لیمو عمانی: یک قاشق چای خوری
پیاز: ۲ عدد
ماست چکیده: ۲ پیمانه
روغن زیتون به میزان لازم
طرز تهیه جوجه کباب ماستی :
مرغ را خرد کنید و بگذارید پس از شستن، کاملاً خشک شود. چون گوشت خیس خوب مزه دار نمیشود.
نمک و فلفل، پودر گل محمدی، سبزی خشک معطر، گرد لیمو عمانی و ماست چکیده را با جوجه ها مخلوط کرده و خوب ورز دهید.
چون هم ماست و هم جوجه سرد است، از گل محمدی استفاده میکنیم که هم گرم است و هم بوی خوبی به جوجه کباب میدهد.
پیاز ها را خلالی کنید و مقداری نمک روی آن ها بریزید تا بافت پیاز نرم شود. سپس با دست ورز دهید و به مواد جوجه بیفزایید.
توجه داشته باشید که ماست چکیده ترش و سفت نباشد، چون طعم جوجه کباب را خراب میکند.
پس از گذشت نیم ساعت که جوجه ها در مواد مزه دار شدند، روغن زیتون را اضافه کنید. دقت کنید که روغن زیتون را از ابتدا در مواد نریزید، چون منافذ گوشت بسته شده و مواد به خورد آن نمیرود. روغن زیتون باعث میشود جوجه ها هنگام کباب کردن نسوزند.
پس از افزودن روغن، جوجه ها را چند ساعت استراحت دهید. سپس آن ها را به سیخ کشیده و کباب کنید.
در صورت تمایل میتوانید قبل از سیخ کردن، کمی آبلیمو روی جوجه ها بریزید. این کار طعم جوجه کباب را بهتر میکند.
در صورت تمایل میتوانید جوجه کباب ماستی را در فر یا تابه درست کنید، اما طعم خوب این غذا به کبابی کردن آن است.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی را بخوانید.