صبحانه ای مقوی با نان موز
نان موز یکی از نانهای پر استفاده و محبوب آمریکایی است که معمولاً بهعنوان صبحانه یا اسنک مصرف میشود.
نان موز به سبب موادی که دارد، باب طبع ما ایرانیها است و البته برای ما بیشتر در دستهبندی کیکها قرار میگیرد. پیشنهاد میشود حتماً این نان خوشمزه را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید. این نان هم گرم و هم سرد سرو میشود. البته سرد شدۀ نان موز خیلی خوشمزهتر است، چون طعم و بوی موز لطیفتر شده است.
مواد لازم:
موز رسیده: ۲ عدد
آرد سفید: یک پیمانه
شکر: نصف پیمانه
تخممرغ: یک عدد
کره: یکچهارم پیمانه
بیکینگپودر: نصف قاشق مرباخوری
نمک: یکچهارم قاشق چایخوری
وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.
آرد، بیکینگپودر، نمک و وانیل را با هم مخلوط کنید.
کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس به آن شکر افزوده و با همزن برقی بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
در کاسهای دیگر تخممرغ را با چنگال بزنید تا از لختی دربیاید.
سپس تخممرغ همزده را به مخلوط شکر و کره افزوده و با همزن بزنید تا مایۀ نان یکدست شود.
موزها را پوست بگیرید و در کاسهای با چنگال پوره کنید.
پورۀ موز را به مواد بیفزایید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مایه را به مخلوط ٖآرد اضافه کرده و با قاشق فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. دقت کنید که زیاد هم نزنید، چون باعث سقت شدن نان میشود.
کف یک قالب مستطیلی را چرب کرده و در آن کاغذ روغنی بیندازید. البته از هر قالبی به شکل دلخواه میتوانید استفاده کنید و لزوماً نباید مستطیلی باشد.
مایۀ آماده شده را در قالب ریخته و سطح آن را صاف کنید.
قالب را حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر گرم شده بگذارید تا نان پف کند و کامل بپزد. در آخر میتوانید برای کمتر از ۵ دقیقه، گریل را روشن کنید تا سطح نان برشته و طلایی شود.
در صورت تمایل میتوانید خرما یا گردو در مایۀ این نان بریزید.
همچنین بخوانید:
دورهمی خانوادگی با چای و شیرینی کشمشی
شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب
عصرانه ای دلچسب با کیک ماست