شیرینی گردویی ؛ مطبوع و مطلوب
شیرینی گردویی از جمله شیرینیهایی است که بهراحتی در منزل تهیه میشود و برای سرو در مهمانیهای خودمانی مناسب است.
شیرینی گردویی از شیرینیهایی است که اکثر افراد آن را دوست دارند و طرفداران خاص خود را دارد. این شیرینی خوشمزه را در منزل درست کنید و از آن بهعنوان یک عصرانه همراه با چای در کنار خانواده و دوستان خود لذت ببرید.
مواد لازم:
پودر گردو: ۱۲۰ گرم
آرد برنج: ۱۰۰ گرم
زردۀ تخممرغ: یک عدد
کره: 100 گرم
پودر قند: ۱۲۰ گرم
دارچین: نصف قاشق مرباخوری
مغز گردو به میزان لازم
طرز تهیه:
کره و پودر قند را در کاسهای با هم مخلوط میکنیم. زردۀ تخممرغ و دارچین را به آن افزوده و دوباره هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند.
پودر گردو را به آرامی به مواد میافزاییم و با همزن مخلوط میکنیم. نکتۀ خیلی مهم این است که تمام مواد باید بهخوبی با هم مخلوط شوند.
آرد برنج را الک میکنیم. سپس آن را به مخلوط مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مایه منسجم و یکدست شود. مایۀ شیرینی برای پختن آماده است.
فر را از قبل گرم میکنیم. حتماً فر باید از قبل گرم شود تا شیرینی بهتر پخته شود.
از مایۀ شیرینی، قالبهایی به اندازۀ گردو جدا کرده و به شکل شیرینی گردویی در میآوریم. برای تزیین میتوانیم مغز گردو روی شیرینی بگذاریم.
قالبهای آماده شده را 10 تا 15 دقیقه در فر میگذاریم. پس از گذشت این مدت، قالبها را از فر بیرون میآوریم. شیرینیها را از قالب جدا کرده، میگذاریم تا کامل خنک شوند. سپس آنها را سرو میکنیم.
نکات:
حتماً شیرینی گردویی را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا سفت نشوند و تازه بمانند.
در صورتی که فر ندارید، میتوانید از حرارت ملایم برای پخت آن استفاده کنید. در این حالت قالبها را در تابه یا قابلمهای که از قبل گرم کردید، بگذارید و در آن را نبندید.
اگر دوست دارید رنگ شیرینی تیرهتر شود، میزان گردو را زیاد کرده و از مقدار آرد کم کنید.
همچنین بخوانید:
پای هلو ؛ دلچسب تابستانی