شامی کباب؛ کتلت ترد و لذیذ
اگر یک حبه سیر در مواد شامی کباب رنده کنید طعم کتلت بسیار لذیذ میشود. اضافه کردن مقداری سبزی خشک مثل مرزه، ترخون یا جعفری هم ایده خوبی است.
کتلت یا شامی کباب را معمولا با یک دستور پخت واحد درست میکنند و برخی از مواد آن را در مناطق مختلف ایران کم و زیاد میکنند، مثلا با گوشت چرخ کرده قرمز با گوشت بوقلمون یا مرغ درست میکنند. اما در هر صورت کتلت یا شامی کباب به عنوان یک غذای اصلی سریع و ساده بسیار لذیذ و پرطرفدار است. طرز تهیه کتلت ترد را در مجله اینترنتی دلتا بخوانید.
مواد لازم
سیب زمینی: ۲ عدد درشت
پیاز: ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
نمک، فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه کتلت ترد
سیبزمینیها را ریز رنده کنید و آب سیبزمینی را بگیرید. پیازها را درشت رنده کنید و آب پیازها را هم بگیرید. سیبزمینی و پیاز رنده شده را خوب با هم مخلوط کرده و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک را اضافه کنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در ظرف دربدار در یخچال بگذارید تا خوب مزهدار شود و مایه خودش را بگیرد.
در یک ماهیتابه تفلون روغن بریزید و و وقتی روغن داغ شد روی شعله ملایم گاز به شکل دلخواه در دست شکل بدهید و سرخ کنید.
ضخامت شامی کباب یا کتلت گوشت نباید زیاد باشد چون مواد داخل آن خام میماند.
با مجله آشپزی دلتا همراه باشید