سیب زمینی پنیری با سس آلفردو
سیب زمینی پنیری با سس آلفردو یک میان وعده کامل و خوشمزه است.
سیب زمینی پنیری با سس آلفردو یک شام خوشمزه برای افرادی است که خیلی شکمو نیستند و یک میان وعده وسوسه کننده برای شکموها است. این غذا به قدری خوشمزه است که هیچکس نمیتواند دست رد به سینه آن بزند؛ مخصوصا اینکه سس آن آلفردو باشد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی پنیری :
سیبزمینی درشت: ۳ عدد
پودر پنیر پارمزان: ۴ قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو :
شیر پرچرب: ۲ پیمانه
آرد سفید: یک قاشق سوپ خوری
سیر: یک حبه
کره: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن و تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
عصاره مرغ یا گوشت: یک عدد
خامه: ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه سس آلفردو:
تخم مرغ ها را با چنگال هم زده و کنار بگذارید.
کره و آرد سفید را در تابهای روی شعله ملایم کمی تفت دهید؛ سپس شیر را افزوده و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
وقتی مخلوط به جوش آمد، عصاره مرغ یا گوشت، سیر رنده شده، تخم گشنیز، آویشن، نمک و فلفل را به آن افزوده، هم بزنید تا سس به غلظت مورد نظر برسد.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه سس بشامل، مطلب نکات طلایی تهیه سس بشامل را مطالعه کنید.
سپس تخم مرغ های هم زده و خامه را اضافه کرده، حدود ۳ دقیقه روی شعله ملایم بگذارید.
در صورت تمایل میتوانید برای خوش عطر شدن سس، یک تا دو قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده به آن اضافه کنید.
پس از اینکه مواد به خورد هم رفتند، سس آماده است.
طرز تهیه سیب زمینی پنیری با سس آلفردو :
سیب زمینی ها را در فویل پیچیده و یک ساعت در فر بگذارید تا بپزند. سپس فویل را باز کرده و آن ها را خرد کنید.
سیبزمینیهای خرد شده را در ظرف یا کاسه ریخته و روی آن سس آلفردو، پودر پنیر پارمزان و پیازچه خرد شده بریزید.
ظرف را دوباره ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا سس گرم و پنیر آب شود.