سیب زمینی تنوری، پیش غذای خوشمزه
سیب زمینی تنوری آغشته به کره و سیر، غذای خوشمزهای است که به عنوان پیشغذا یا میانوعده سرو میشود.
سیب زمینی تنوری به شیوههای مختلف درست میشود که بهترین نوع آن تنوری کردن روی زغال است. اما از آنجا که این امکان برای همه فراهم نیست، میتوان آن را در منزل و در فر درست کرد.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی تنوری :
سیب زمینی: ۴ عدد
سیر: یک حبه
پنیر موزارلا رنده شده: یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: نصف پیمانه
جعفری ساطوری شده: یک چهارم پیمانه
کره آب شده: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سیب زمینی تنوری :
در این غذا بهتر است سیب زمینی با پوست باشد؛ ولی اگر دوست ندارید، میتوانید آن را پوست بگیرید.
روی هر سیب زمینی شکافهای کوچکی از عرض ایجاد کنید؛ مراقب باشید که سیب زمینی را تا انتها برش ندهید.
در صورت تمایل میتوانید سیب زمینی را در اندازه دلخواه خرد کنید.
در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید. سیر را له کرده و با کره و روغن زیتون مخلوط کنید. با استفاده از قلمموی آشپزی این مخلوط را روی سطح سیب زمینیها بریزید.
سینی را در فر بگذارید و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا سیب زمینیها بپزند. وقتی لبههای سیب زمینی طلایی شد و شکافها از هم باز شدند، سینی را بیرون بیاورید.
همانطور که سیب زمینیها داغ هستند، سطح آنها را به پنیر موزارلا، پارمزان و مقداری کره آغشته کنید. سینی را دوباره در فر بگذارید و ۲۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا تنوری و طعمدار شوند.
وقتی سیب زمینیها حسابی تنوری شدند، از فر بیرون بیاورید و با جعفری خرد شده آن را تزیین کنید.
سیب زمینی تنوری را میتوانید با سسهای مختلف و انواع دیپ سرو کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری قارچ سرخ شده و سبزیجات در کنار این غذا بگذارید.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.