سوپ لوبیا ایتالیایی، سوپی خوش رنگ و متفاوت
سوپ علاوه بر طعم بسیار خوشمزه، چربی و کالری کمی دارد و همین باعث میشود که تبدیل به یک غذای مناسب برای سرو به عنوان پیش غذا شود.
اگر اهل امتحان کردن سوپهای جدید و بینالمللی هستید، حتما سوپ لوبیا ایتالیایی را تهیه کنید. این سوپ بسیار مغذی است. آمادهسازی این سوپ کمتر از ۳۰ دقیقه وقت میگیرد. بنابراین اگر زمان زیادی برای تهیه سوپ ندارید، اما هوس خوردن یک سوپ خوشعطر و خوشطعم کردهاید، این سوپ همان چیزی است که به آن نیاز دارید. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ لوبیا
پیاز بزرگ یک عدد
سیر ۲ حبه (یا بیشتر)
رب گوجهفرنگی ۲ فنجان
لوبیا سفید پخته شده ۶۵۰ گرم
ریحان خشک شده یک قاشق غذاخوری
پودر پونه کوهی نصف قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی
مرحله اول
برای تهیه سوپ لوبیا ایتالیایی، ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کنید. یک قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پیازها را درون قابلمه بریزید و آنها را به مدت ۵ دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سپس سیر را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر آن در فضا بپیچد.
مرحله دوم
رب گوجهفرنگی را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را بهخوبی هم بزنید. لوبیا سفید، ریحان خشک شده و پونه کوهی را اضافه کنید و مواد را با نمک و فلفل طعمدار کنید. زیر حرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش بیایند. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت بمانند.
مرحله سوم
زمانی که سوپ به غلظت دلخواه شما رسید، زیر حرارت را خاموش کنید. سوپ داغ را درون ظرف سرو بریزید و با مقداری آب لیموترش میل کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب خورشت مرغ افغانستانی، خورشتی متفاوت را مطالعه کنید.