سوپ قارچ و خامه، سوپی خوشمزه
سوپ قارچ علاوهبر طعم بینظیرش، به خاطر وجود قارچ، سرشار از پروتئین و انواع ویتامینها است و یک پیش غذای عالی به حساب میآید.
سوپ قارچ و خامه یکی از انواع سوپهای مجلسی است که در میهمانیها و رستورانهای خاص سرو میشود. سوپ قارچ به روشهای مختلفی درست میشود. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ قارچ و خامه را به شما آموزش دهیم. اگر هم به امتحان کردن طعمهای تازه علاقهمند هستید، میتوانید طرز تهیه چوربا با ماست، سوپ لذیذ ترکیهای را در مجله دلتا بخوانید.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و خامه
قارچ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
خامه ۳۰۰ گرم
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
ترهفرنگی خرد شده نصف لیوان
شیر یک لیوان
کره ۱۰۰ گرم
آب ۳ لیوان
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
مرحله اول
در ابتدا تمامی مواد را با چاقو طبق به سلیقه خود خرد کنید تا ظاهر سوپ بابمیل شما باشد. شیوه خرد کردن سبزیجات تاثیر زیادی بر زیبایی سوپ دارد؛ به شما پیشنهاد میدهیم که تمام سبزیجات به غیر از قارچ را نگینی و ریز خرد کرده و قارچ را ورقه ورقه خرد کنید.
مرحله دوم
داخل یک قابلمه پیاز خرد شده را با کره تفت دهید. وقتی که پیاز کمی سرخ و حالت طلایی گرفت، هویج و تره فرنگی را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه همه مواد را با هم تفت دهید. سپس قارچها را اضافه کنید و دوباره به همان میزان تفت دهید. در همین مرحله مقداری که مایل هستید، نمک و فلفل به سوپ اضافه کنید.
مرحله سوم
آرد را در یک لیوان آب ولرم حل کرده تا از گلوله گلوله شدن آن جلوگیری کنید. در ادامه ۳ لیوان آب و مخلوط آرد و آب را به مواد در حال تفت اضافه کرده و شعله را زیاد کنید.
منتظر بمانید تا مواد جوش بخورند سپس خامه را با یک لیوان شیر ولرم حل کرده و به مواد در حال پخت اضافه کنید. بعد از گذشت ۵ دقیقه حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه منتظر بمانید تا سوپ کاملا جا بیفتد. سوپ قارچ و خامه خوشمزه شما آماده است.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب آش گوجه تبریز با طعمی بینظیر را مطالعه کنید.