وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

سس پنیر، یک چاشنی فوق‌العاده خانگی

19 دی 1400 توسط delta mod

می‌توان خیلی از سس‌ها را به صورت آماده خرید، ولی درست کردن خیلی از آن‌ها اصلا کار سختی نیست و می‌توانید به راحتی یک سس خانگی خوشمزه تهیه کنید.

سس‌ها چاشنی‌های فوق‌العاده‌ای هستند که بسته به طعم و مواد اولیه‌شان انواع مختلف و تنوع خیلی زیادی دارند. بیش از ۱۰۰۰ نوع سس در دنیا وجود دارد که هر کسی با توجه به ‌سلیقه‌اش‌ می‌تواند سس مورد علاقه خود را انتخاب کند. درست کردن سس پنیر در خانه اصلا کار سختی نیست و تنها با تهیه مواد اولیه و ترکیب آن‌ها با هم‌ می‌توانید این سس بی نظیر را درست کنید. این سس را‌ می‌توانید روی ساندویچ‌ها و برگرهای مختلف، سیب‌زمینی سرخ کرده یا سیب‌زمینی تنوری بریزید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه سس پنیر را یاد بگیریم.

مواد لازم
کره ۶۰ گرم
آرد ۳۰ گرم
شیر کامل ۴۸۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
پنیر چدار رنده‌شده ۲ پیمانه
سس تند ۲ قاشق غذاخوری
فلفل تند ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سس پنیر
کره را داخل قابلمه‌ای کوچک بریزید و روی حرارت متوسط شعله گاز قرار دهید تا آرام آرام ذوب شود.
آرد را الک کنید. سپس آن را کم‌کم به کره اضافه کنید و مرتب و به سرعت هم بزنید تا خمیر غلیظی به دست آید.
۲ دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، شیر را کم‌کم به خمیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا همه مواد با هم به خوبی ترکیب شوند.
مخلوط را به مدت ۵ دقیقه خوب هم بزنید تا مایع غلیظ و یکدستی به دست آید.
حالا پنیر رنده‌شده را به مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا ذوب شود.
سس و فلفل تند را به مواد اضافه کنید. داخل سس نمک و فلفل بریزید تا مزه‌دار شود.
سس پنیری آماده است. آن را گرم و سرو کنید.

نکات کلیدی طرز تهیه سس پنیر
در صورت تمایل‌ می‌توانید کمی از سبزیجات معطر داخل این سس استفاده کنید.
آویشن و رزماری‌ می‌تواند طعم سس پنیر را فوق العاده کند.
پس از خنک شدن سس غلیظ و سفت خواهد شد.‌ می‌توانید باقی‌مانده آن را داخل ظرف در بسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
قبل از سرو مجدد سس پنیر، آن را روی شعله ملایم گاز یا داخل مایکروفر گرم کنید.
حتما پنیر چدار را قبل از اضافه کردن به سس رنده کنید تا راحت‌تر و سریع‌تر داخل قابلمه آب شود.
سس خردل خانگی را هم در مجله بخوانید.

 

پیشنهاد مطالعه: نان سیر پیتزایی  را در کنار این سس خوشمزه امتحان کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: سس پنیر مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس