سس قارچ یک چاشنی خامه ای و خوشمزه
این سس، علاوه بر مزه همهپسندش، عطر فوقالعادهای دارد که آن را مدیون آویشن و سیری است که در تهیهاش بکار رفته است.
امروز قرار است که با قارچ، یک سس خوشمزه با بافتی لطیف و خامهای تهیه کنیم که مطمئنا عاشقش میشوید. طعم این سس به قدری جذاب است که میتوانید آن را همراه با بسیاری از غذاها سرو کنید. از استیک گوشت و مرغ گرفته تا بیکن سرخ شده، سیب زمینی پخته شده، شنیسل و حتی املت. پس در استفاده از سس قارچ هیچ محدودیتی ندارید و بسته به خلاقیت خود میتوانید آن را کنار بشقابهای مختلف سرو کرده و از طعم آن لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس قارچ
پیاز کوچک نصف یک عدد
روغن زیتون نصف قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
سیر ۲ حبه
خامه ۲۵۰ میلی لیتر
پودر آویشن ۲ قاشق چایخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
قارچ تازه ۳۰۰ گرم
فلفل سیاه به مقدار لازم
عصاره مرغ یا سبزیجات ۱۲۵ میلی لیتر
پنیر پارمسان نصف فنجان
جعفری خرد شده برای تزئین به مقدار لازم
طرز تهیه سس قارچ
مرحله اول
برای شروع یک عدد پیاز کوچک را پوست بکنید و از وسط نصف کنید. نصف آن را بصورت نگینی خرد کنید. ۳۰۰ گرم قارچ را پس از شستن برش بزنید و کنار بگذارید.سپس دو حبه سیر را پوست بکنید و ریز خرد کنید. یک ماهیتابه بزرگ بردارید و نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون داخل آن بریزید.
مرحله دوم
ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و هنگامی که روغن کمی گرم شد، کره پاستوریزه را اضافه کنید تا ذوب شود. پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و به مدت سه تا پنج دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. قارچ خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. هنگامی که قارچ آب انداخت سیر را اضافه کنید و تفت دهید. سپس آویشن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر سیر و آویشن آزاد شود.
مرحله سوم
اکنون عصاره مرغ یا سبزیجات را اضافه کرده و خوب هم بزنید. خامه هم زده و نصف فنجان پنیر پارمسان را هم اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که سس جوشید، حرارت را کم کنید و حدود پنج دقیقه دیگر صبر کنید. سپس به همزدن ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و حجم مواد داخل ماهیتابه کاهش پیدا کند.
مرحله چهارم
وقتی که سس قارچ به غلظت مورد نظرتان رسید، مقداری از مزه آن را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه بیشتری اضافه کنید. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سس قارچ شما آماده است. پس از سرو روی سس قارچ را با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب پیراشکی با خمیر نانوایی، یک شام دلپذیر و خوشطعم را مطالعه کنید.