سرو هندوانه به شیوه ای خاص
در این مقاله با یک شیوۀ جدید برای سرو هندوانه آشنا میشوید.
به جرئت میتوان گفت که روزهای داغ تابستانی با خوردن هندوانه خنک میشود. یک بشقاب هندوانۀ قرمز و شیرین و خنک را میتوانید بهعنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشتهها که در تابستان،هندوانه و خربزه، همیشه جزئی از سفرۀ ناهار یا شام بودند. در این مقاله با یک شیوۀ جدید برای سرو این میوۀ خوشمزه آشنا میشوید.
مواد لازم:
هندوانۀ کوچک: یک عدد
پوست لیموی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: یکچهارم فنجان
نمک: یک قاشق چایخوری
پودر چیلی: یک قاشق چایخوری
پنیر پارمزان: 60 گرم
گشنیز خرد شده: یکدوم فنجان
مقداری فلفل تازه
طرز تهیه:
هندوانه را پوست گرفته، آن را در قطعات مکعبی متوسط خرد کنید و تخم آن را بگیرید. برای این کار حتماً از تخته و چاقوی تیز استفاده کنید تا هم تکههای آن اندازۀ هم باشند و هم آب هندوانه در نیاید.
آنها را داخل کاسهای بریزید. پوست لیموی رنده شده، آبلیمو، نمک و پودر چیلی را به هندوانه اضافه کنید. به آرامی شروع به هم زدن کنید تا مزهها همه جای آن پخش شوند. پنیر پارمزان را روی مواد بریزید. در آخر، مقداری نمک و فلفل بزنید و مواد را داخل ظرف مناسب بریزید. مقداری پنیر و برگ گشنیز رنده شده روی مواد بریزید و سرو کنید.
چند نکته برای تهیه بشقاب هندوانه:
برای این که دسر ظاهر بهتری داشته باشد، هندوانهها را مانند هم خرد کنید.
اگر دسر را زودتر آماده میکنید، روی ظرف سلفون بکشید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک بماند.
بهتر است برای زیبایی دسر، تخمهای هندوانه را حتماً جدا کنید.
این دسر را به اندازۀ مصرف آماده کنید و داخل یخچال نگه ندارید.
همچنین بخوانید:
تهیه بستنی قهوه ؛ به شیوه خانگی
پنکیک کدو حلوایی ؛ صبحانه پرانرژی
کره بادام زمینی ؛ طرز تهیه خانگی
طرز تهیه پنکیک سبزیجات ؛ آسان و لذت بخش