سرو هندوانه با پنیر پارمزان
سرو هندوانه با پنیر پارمزان شیوهای جدید برای سرو این میوه به عنوان دسر است.
یک بشقاب هندوانه قرمز و شیرین را میتوانید به عنوان یک دسر کنار غذا سرو کنید؛ مانند گذشتهها که هندوانه و خربزه، همیشه جزیی از سفره ناهار یا شام بودند. همچنین این بشقاب هندوانه مناسب میان وعده برای دورهمیها و مهمانیهای عصرانه است. با مجله دلتا همراه باشید تا با سرو هندوانه به شیوهای خاص و مجلسی آشنا شوید.
مواد لازم سرو هندوانه با پنیر پارمزان :
هندوانه کوچک: یک عدد
پوست لیموی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه: یک چهارم فنجان
نمک: یک قاشق چایخوری
پودر چیلی: یک قاشق چایخوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
گشنیز خرد شده: نصف فنجان
فلفل تازه به میزان لازم
طرز تهیه سرو هندوانه با پنیر پارمزان :
هندوانه را پوست گرفته، تخم آن را درآورید؛ سپس آن را در قطعات مکعبی خرد کنید. برای این کار حتماً از تخته و چاقوی تیز استفاده کنید تا هم تکههای آن اندازه هم باشند و هم آب هندوانه در نیاید. برای اینکه دسر ظاهر بهتری داشته باشد، هندوانهها را مانند هم خرد کنید.
تکههای هندوانه را در ظرفی ریخته، روی آن سلفون بکشید و در یخچال بگذارید تا نرم نشوند.
در کاسهای پوست لیموی رنده شده، آبلیموی تازه، نمک و پودر چیلی را با هم مخلوط کنید.
از مخلوط روی هندوانهها بریزید و به آرامی شروع به هم زدن کنید تا مزهدار شوند؛ سپس روی آنها پنیر پارمزان بپاشید. در آخر، مقداری فلفل تازه روی مواد بریزید و آنها را در بشقاب مناسبی بکشید. مقداری پنیر پارمزان و گشنیز خرد شده روی دسر بریزید و آن را سرو کنید.
بهتر است این دسر را به اندازه مصرف آماده کنید و داخل یخچال نگه ندارید، چون اگر بماند طعم خود را از دست میدهد و بیات میشود.
برای دیدن مطالب بیشتر مجله آشپزی، مجله دلتا را بخوانید.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با یک دسر شیک و مجلسی “طرز تهیه دسر سوهان” را مطالعه کنید.