ساندویچ گوشت چرخ کرده ، جذاب و خوشمزه
گوشت منبع عالی پروتئین است و بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی مهم را که بدن ما برای رشد به آنها نیاز دارد تامین میکند.
ساندویچ گوشت یک ساندویچ بسیار خوشمزه است که به راحتی تهیه میشود و یک گزینه مناسب برای روزهایی است که زمان زیادی برای تهیه غذا ندارید. شما میتوانید از نان باگت یا نان پیتا در تهیه این ساندویچ استفاده کنید. شما میتوانید دور ساندویچ را با فویل بپوشانید و در فر قرار دهید و یا با کمک دستگاه ساندویچ ساز یا گریل آن را گریل کنید. حتی اگر هیچکدام را در دسترس نداشتید با کمک ماهیتابه گریل آن را روی گاز آماده کنید. ساندویچ گوشت که میتواند با مواد دلخواه شما ترکیب شود بسیار خوشمزه است و ترکیب آن با قارچ طعم و مزه بسیار خوبی دارد. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
قارچ ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد
سیر ۲ حبه
زیتون ۱۰ عدد
فلفل دلمهای یک عدد
جعفری نصف پیمانه
پیاز قرمز یک عدد
پنیر گودا یا پنیر پیتزا به مقدار لازم
سس فرانسوی به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر پاپریکا به مقدار لازم
طرز تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده با قارچ و پنیر
مرحله اول
ابتدا طبق روال همیشگی تهیه ساندویچها، پیاز و سیر را پوست گرفته و خرد کنید. پیاز را به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید و تفت داده تا بوی سیر بلند شود. در ادامه گوشت، ادویهها و نمک را اضافه کنید. خوب مواد را تفت دهید تا بوی گوشت کاملا گرفته شود و مواد با ادویهها کاملا سرخ و یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله باید سس را تهیه کنید، برای این کار قارچها را اسلایس کنید. فلفل دلمهای را بعد از شستن خرد کنید. هسته زیتون را خارج کنید و خرد کنید. حالا کمی روغن داخل تابه بریزید و مواد را داخل تابه ریخته و تفت دهید تا خوب نرم شوند. در ادامه پنیر مورد نظر خود را اضافه کنید و روی شعله کم قرار دهید تا مواد با پنیر مخلوط شود سپس از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
شما برای تهیه این ساندویچ از هر نوع نانی میتوانید استفاده کنید؛ به طور مثال با نان پیتا بهتر است لایه نان را باز کنید و روی نان کمی سس فرانسوی بزنید و در مرکز نان مقداری مایه گوشت قرار دهید. در ادامه سس قارچ و مجدد کمی سس فرانسوی و پیاز قرمز خلالی شده و جعفری ساطوری شده بیفزایید.
حالا باید به آرامی نان پیتا را رول کنید. اگر از نانهای دیگر استفاده میکنید این مرحله لازم نیست. میتوانید یک کاغذ روغنی از قبل زیر نان قرار دهید و با آن رول کنید و با کمک دستگاه یا تابه گریل آن را گریل کرده و سپس سرو کنید. نوش جان.
نکات کلیدی در تهیه ساندویچ گوشت چرخ کرده
در بین ساندویچ از کاهو و خیارشور نیز میتوانید به دلخواه استفاده کنید.
اگر طعم تند را دوست دارید میتوانید به مواد گوشتی، فلفل چیلی بزنید.
اگر سسهای گفته شده در دسترس نبود از سس مایونز استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب مرغ با سس پستو، غذای بینظیر ایتالیایی را مطالعه کنید.