سالاد تن ماهی و پنیر کبابی ، میان وعده ورزشکاران
ماهی یکی از ارزشمندترین غذاها بشمار میرود. به دلیل خواص زیاد ماهی، از جمله اسید چرب ضروری به نام امگا ۳، توصیه میشود آن را حداقل دو بار در هفته در برنامه غذایی خود قرار دهید.
سالاد تن ماهی و پنیر کبابی را به راحتی و در زمانی کم میتوانید تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این سالاد بسیار مقوی و سالم است و یک وعده کامل و مناسب برای ورزشکارانی است که سعی در رعایت رژیم غذایی خود دارند. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی
گوجه فرنگی چهار عدد
فلفل دلمهای یک عدد
روغن زیتون پیک چهارم پیمانه
پنیر کبابی ۲۵۰ گرم
تن ماهی ۲۰۰ گرم
خیار ۳ عدد
زیتون سیاه ۱۰۰ گرم
آب لیمو ترش تازه یک قاشق غذاخوری
کاهو نصف عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سالاد تن ماهی و پنیر
مرحله اول
برای شروع ابتدا گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمهای و زیتون شسته و خرد شده را در ظرفی بریزید.
مرحله دوم
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. حالا نوبت طعمدار کردن پنیر کبابی است. پنیر کبابی را با ضخامت یک سانتی متر برش بزنید. دقت کنید که برشها بیش از حد نازک نباشند و یک تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. پنیرها را درون تابه قرار دهید و اجازه دهید تا دو طرف آن کاملا طلایی شود.
مرحله سوم
کاهو را در کف ظرف مورد نظر بچینید. مخلوط گوجه را روی آن بریزید. سپس تن ماهی روغن گرفته را روی سالاد بریزید و در نهایت پنیر کبابی سرخ شده را روی آنها قرار دهید. باقی مانده روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بریزید و تا زمانی که پنیر گرم است آن را سرو کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب سوسیس کاری، یک غذای خیابانی محبوب آلمانی را مطالعه کنید.