سالاد تن ماهی ؛ دلچسب و مقوی
انواع سالاد تن ماهی بهدلیل داشتن تن ماهی و مواد غذایی مختلف، بهعنوان یک غذای سبک مصرف میشوند.
با تن ماهی غذاها و پیشغذاهای گوناگونی میتوان درست کرد که سالاد تن ماهی یکی از آن ها است. در این مطلب با طرز تهیه 2 نوع سالاد تن ماهی آشنا میشوید که بسیار خوشمزه و مناسب شام یا ناهار سبک هستند.
سالاد تن ماهی با لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم:
لبوی پخته شده: یک عدد
سیر کبابی: یک حبه
پیازچه به میزان لازم
خیار: یک عدد
فلفلدلمهای قرمز: یک عدد
زیتون سیاه: 10 عدد
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
لوبیا چشمبلبلی: 2 پیمانه
سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
کنسرو تن ماهی: یک قوطی
برگ کاهو: پنج عدد
طرز تهیه:
یک عدد لبوی پخته شده، یک حبه سیر کبابی، چند ساقۀ خرد شدۀ پیازچه و یک عدد خیار را ریز خرد کنید. فلفلدلمهای قرمز و ۱۰ عدد زیتون سیاه را ورقهای برش بزنید.
جعفری را هم ریز خرد کنید. لوبیا چشمبلبلی پخته شده را با 3 قاشق غذاخوری سس مایونز آرام هم بزنید. یک قوطی کنسرو تن ماهی را در یک آبکش بریزید تا روغن آن کاملاً خارج شود، سپس به لوبیا بیفزایید. بقیۀ مواد را هم افزوده و مخلوط را آرام هم بزنید تا با سس یکدست مخلوط شوند.
۵ عدد برگ کاهو را در ظرف موردنظر گذاشته و سالاد آماده شده را در کاهو بریزید، سپس با نان لواش یا نان ساندویچی سرو کنید.
سالاد تن ماهی با پیازچه، جعفری و فلفل کبابی
مواد لازم:
کنسرو تن ماهی: 2 قوطی
سیبزمینی: نیم کیلو
ذرت پخته شده: ۲۰۰ گرم
پیازچه: ۱۲ عدد
جعفری خرد شده: نصف پیمانه
فلفل کبابی: یک عدد
آبلیمو: نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
دو قوطی کنسرو تن ماهی را ۲۰ دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شوند.
سیب زمینی را خرد کرده و در آب نمک بپزید. سپس آنها را از آب بیرون بیاورید تا خنک شوند.
ذرت پخته شده و ۱۲ عدد پیازچه، جعفری خردشده و فلفل کبابی را در یک ظرف مخلوط کرده و نصف پیمانه آبلیمو روی آن بریزید.
تن ماهی را در ظرفی مستطیل شکل پخش کنید. روی آن کمی آبلیمو بریزید. سپس سیبزمینیها را اضافه کنید. کمی دیگر آبلیمو و نمک و فلفل بریزید.
در ظرف را بسته، آن را دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید.
هنگام سرو، روی آن فلفلدلمهای و جعفری خرد شده بریزید. مقداری پودر چیلی هم بپاشید و در صورت تمایل آن را با حلقههای لیموترش تزیین کنید.
برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی به مجله دلتا مراجعه نمایید.
همچنین بخوانید:
سوپ قارچ ، گیاهی و ساده
سالاد اندونزی ؛ پیش غذای کامل
فوت و فن های تهیه سالاد الویه خوشمزه
ترشی ذرت و فلفل دلمه ای ؛ چاشنی ساندویچ
سالاد بلغور و سبزیجات ، هم غذا هم پیش غذا