وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

روش طبخ همبرگر مک دونالد و نکات جمع نشدن گوشت

04 دی 1400 توسط delta mod

هدف اصلی ما این است به شما بگوییم که چه کارهایی انجام دهید، تا یک برگر آب‌دار و خوشمزه را خودتان و در منزل درست کنید و گوشت یکدستی داشته باشید که داخل تابه جمع نشود.

اقوام زیادی ادعا می‌کنند که ساندویچ همبرگر، به صورت یک تکه گوشت چرخ‌کرده مسطح میان دو برش نان گرد سفید اختراع آن‌ها بوده است. اگرچه در ابتدا همبرگر فقط با گوشت گاو درست می‌شد، اما امروزه گوشت مورد استفاده برای همبرگر از انواع گوشت مثل بوقلمون، مرغ و حتی ماهی تا مواد گیاهی مثل سویا متغیر است. در ادامه با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه همبرگر مک دونالد در خانه را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه همبرگر مک دونالد
 گوشت چرخ‌کرده گوساله با ۷% چربی: ۶۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۱عدد
پیاز ریزشده: ۱/۲ لیوان
پودر نان خشک: ۱/۴ لیوان (می‌توانید یک نان باگت را در فر خشک کنید و با آسیاب به پودر تبدیل کنید یا از پودر سوخاری استفاده نمایید)
سیر: ۱ یا دو حبه رنده‌شده
نمک: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نان باگت گرد: ۴ عدد
گوجه فرنگی اسلایس شده: به مقدار دلخواه
برگ کاهو: به مقدار دلخواه
سس مایونز: ۱/۴ لیوان
سس کچاپ: ۱/۴ لیوان
پیاز قرمز حلقه شده: ۴ برش نازک

طرز تهیه همبرگر مک دونالد
مرحله اول
برای درست کردن همبرگر مک دونالد اصل ابتدا گوشت چرخ‌کرده را خوب ورز دهید.

مرحله دوم
تخم‌مرغ و پیاز رنده‌شده به همراه ادویه‌جات را به گوشت چرخ‌کرده اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم
حالا در یک کاسه بزرگ گوشت تمام مواد را همراه پودر نان خشک، سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و حسابی با هم ورز دهید تا تمام مواد با هم یکی شوند و یک مایه یکدست و هموار به دست بیاید. اجازه دهید مایه گوشت چند دقیقه استراحت کند.

مرحله چهارم
مایه همبرگر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به صورت گرد پهن کنید. پهنای هر عدد همبرگر باید حدود ۱۲ سانتی‌متر و ضخامت آن یک تا یک و نیم سانتی‌متر باشد.


مرحله آخر
یک تابه گریل یا دستگاه گریل را گرم کنید و همبرگرها را روی شعله خیلی ملایم گریل کنید. برای گریل شدن هر دو طرف گوشت در مجموع ۷ تا هشت دقیقه زمان کافی است.

اگر دوست دارید این غذا را خوشمزه‌تر کنید پیش غذایی لذیذ با سیب زمینی را هم کنارش امتحان نمایید.

فوت و فن‌های ساندویچ همبرگر مک دونالد
آمریکایی‌ها این ساندویچ را با پیاز کاراملی می‌خورند. برای درست کردن پیاز کاراملی، یک عدد پیاز را حلقه کنید و در مقداری کره با حرارت خیلی ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید. در لحظات آخر مقداری شکر روی پیازها بریزید.

برای این‌که همبرگر مک دونالد اصل خانگی جمع نشود بهتر است از گوشت گوساله استفاده کنید. اما اگر طعم گوشت گوسفند را می‌پسندید از گوشت مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید. در این صورت به خاطر چربی گوشت گوسفند برگرها کمی خودشان را جمع می‌کنند.

 

پیشنهاد مطالعه: همبرگر کَره ای ، یک شام دلپذیر را هم بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: مجله آشپزی دلتا مجله دلتا همبرگر هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس