وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

رازهای تهیه یک سالاد الویه خوشمزه و متفاوت

25 دی 1400 توسط delta mod

سالاد الویه غذایی است که در ایران شکل گرفته است. البته به یک غذای روسی کمی شباهت دارد با این تفاوت که در آن به جای سس مایونز از روغن زیتون استفاده می‌شود.

سالاد الویه یک غذای نانی ساده و خوشمزه شبیه سالاد روسی است که تقریبا همه طرز تهیه آن را بلد هستند. اما نکته مهم در طرز تهیه سالاد الویه لذیذ و خوشمزه این است که باید فوت و فن‌ها و جزئیات پخت و ترکیب مواد آن را بلد باشید تا یک سالاد الویه خانگی خوشمزه متفاوت درست کنید. حتما می‌دانید که سالاد الویه مجلسی معمولا با مرغ درست می‌شود، اما می‌توانید آن را بدون مرغ و با انواع ژامبون هم درست کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا راز خوشمزه شدن سالاد الویه را بدانیم.

راز سالاد الویه خوشمزه خانگی
سس مایونز به عنوان سس الویه به کار می‌رود و اندکی تغییر و ترکیب آن با دیگر مواد معجزه خواهد کرد.

استفاده از خامه
مقداری خامه صبحانه به سس مایونز اضافه کنید. این کار طعم الویه را بسیار لذیذ و خوشمزه می‌کند.

ماست چکیده
می‌توانید برای سس الویه، نیمی سس مایونز و نیمی دیگر ماست چکیده یا ماست خامه‌ای استفاده کنید.

خیارشور
خیارشورها را به صورت مکعبی ریز و نگینی خرد کنید و در آبکش یا سبد بریزید تا آب آن‌ها گرفته شود. اگر زیادی شور است، کمی آب روی آن بگیرید.


استفاده کافی از تخم مرغ، راز خوشمزه شدن سالاد الویه
اگر در طرز تهیه سالاد الویه خانگی از مرغ استفاده می‌کنید حتما تخم مرغ آب‌پز کمتری را به کار ببرید.

آبلیمو
به اندازه یک قاشق غذاخوری آبلیمو کافی است. استفاده بیش از حد از آبلیمو، طعم آن را از کیفیت خواهد انداخت.

استفاده از کنسرو ذرت و نخود
قبل از استفاده، آن‌ها را در کمی کره تفت دهید تا هم طعم خام آن‌ها گرفته شود و هم شکل و شمایل خودشان را حفظ کنند.

سیب زمینی
یک راز سالاد الویه خوشمزه این است که از مصرف زیاد سیب زمینی در سالاد الویه اجتناب کنید. با این کار طعم دیگر مواد به خوبی قابل تشخیص نخواهد بود.

نکات مهم
معمولا مواد سالاد الویه خانگی مجلسی را در قطعات ریز خرد می‌کنند، ولی می‌توانید آن‌ها را با رنده درشت هم رنده کنید. ولی از رنده کرده خیارشور و هویج خودداری کنید. با این کار، مواد آب می‌اندازند و شل می‌شوند.
بعد از سرو سالاد الویه مجلسی خوشمزه در ظرف مورد نظر در صورت دلخواه روی آن مقداری شوید تازه خردشده بریزید. چون طعم لذیذ آن را دوچندان می‌کند.

پیشنهاد مطالعه: طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی را در مجله بخوانید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

کلیدواژه ها: سالاد الویه مجله آشپزی دلتا مجله دلتا هنر آشپزی

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس