دمی باقالی با عطر ایام کودکی
“دمپختک” یا دمی باقالی جزء غذاهای اصیل ایرانی است که عطر و بوی آن ما را با خودش به سمت ایام قدیم خواهد کشاند.
اگر میخواهید به سرعت غذایی خوشمزه و ساده تهیه کنید به شما پیشنهاد میکنیم دمپختک باقالی را از دست ندهید. این غذا یک کته بسیار خوشمزه است که اصلا نباید آن را با باقالی پلو اشتباه بگیرید. در این مطلب فوت و فنهایی که برای تهیه یک کته خوشعطر لازم دارید را به شما آموزش میدهیم. میتوانید این برنج را به همراه ماست یا ترشی سرو کنید و لذت ببرید. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دمپختک باقالی
برنج خیس خورده ۳ پیمانه
پیاز ساطوری یک عدد
روغن ۵ قاشق غذاخوری
باقالی زرد خیس خورده یک و نیم پیمانه
زردچوبه یک قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه دمپختک باقالی
مرحله اول
روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید. زردچوبه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. سپس باقالی را با شش پیمانه آب و کمی نمک روی پیازها بریزید. شعله را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
بعد از جوش آمدن آب، شعله را کم کنید. وقتی آب همسطح برنج شد، با کفگیر برنج را زیر و رو کنید. این کار باعث میشود باقالیها به شکل یکنواخت با برنج مخلوط شوند. روغن را روی برنج بریزید و دمکنی را روی برنج قرار دهید. شعله را کم کنید و ۳۰ دقیقه برای دم کشیدن برنج کته منتظر بمانید. میتوانید روی برنج یک تخم مرغ نیمرو شده قرار دهید. برنج را در ظرف مورد نظر سرو کرده و روی آن را با پیاز داغ و گشنیز تزئین کنید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب میگو پلو، غذایی دریایی با عطر و طعم جنوب را مطالعه کنید.