دلمه کلم ، بقچه خوشمزه سفره ایرانیدلمه کلم یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است. دلمه کلم دلمه کلم یکی از غذا های لذیذ و خوش طعم ایرانی است که با کلم پیچ درست میشود. دلمه ها انواع گوناگونی دارند، ولی تقریباً مواد داخل آن ها مشابه هم است. طرز تهیه دلم
دلمه کلم یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است.
دلمه کلم یکی از غذا های لذیذ و خوش طعم ایرانی است که با کلم پیچ درست میشود. دلمه ها انواع گوناگونی دارند، ولی تقریباً مواد داخل آن ها مشابه هم است. طرز تهیه دلمه کلم ساده است و به راحتی میتوانید یک غذای خوشمزه و عالی درست کنید.
مواد لازم تهیه دلمه کلم :
کلم پیچ بزرگ: یک عدد
برنج: ۲ پیمانه
لپه: نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
سبزی دلمه: یک کیلو
پیاز: ۲ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
آب نارنج یا آبلیمو به میزان لازم
پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه دلمه کلم :
برگ های کلم را ورق ورق کرده و از ساقه جدا میکنیم.
در یک قابلمه بزرگ آب میریزیم و وقتی به جوش آمد، برگ های کلم را در آن میگذاریم.
وقتی برگ ها نرم شدند، آن ها را آبکش کرده و میگذاریم خنک شوند.
پیاز ها را نگینی خرد کرده و در کمی روغن تفت داده تا نرم و طلایی شوند. وقتی پیاز سرخ شد، گوشت چرخ کرده را با نمک، فلفل، زردچوبه و رب به آن بیفزایید.
برنج را پس از شستن، در قابلمه ای با آب و نمک بریزید تا نیم پز شود.
لپه ها را هم جداگانه بپزید و کنار بگذارید.
سبزی دلمه را که شامل تره، گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه، شوید و نعناع است، خرد کنید.
در کاسه ای مواد تفت داده شده را با برنج نیم پز، لپه پخته شده و سبزی دلمه مخلوط کنید.
قسمت پشت کلم پیچ را که دارای یک رگ برگ ضخیم است، با کارد تیز کمی بگیرید تا بتوانید از مواد داخل کلم ریخته و به راحتی آن را بپیچید.
سپس از مواد دلمه داخل برگ ها ریخته و لبه های برگ را روی مواد بیاورید.
با مقداری پیاز داغ، رب و آب نارنج یا آبلیمو سس درست کنید و روی دلمه ها بریزید. سپس روی آن ها سلفون بکشید و یک ساعت در فر که از قبل گرم شده، بگذارید.