وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

دستور پخت تارت گوشت

12 تیر 1400 توسط delta mod

تارت به عنوان یک دسر جذاب از قرن ۱۵ میلادی در اروپا رایج و امروزه بسیار محبوب شده است و خمیر تارت بسته به غذا و یا شیرینی که قرار است در آن پخته شود میزان شوری و شیرینی آن تغییر می کند.

تارت گوشت یکی از خوشمزه‌ترین و مجلسی‌ترین تارت‌ها است که می‌توانید برای مهمانی و دورهمی‌ها تهیه کنید و آن را به شکل‌های مختلف با خمیر تزئین کنید. این غذا از یک لایه خمیر تارت و یک لایه مواد میانی که از گوشت و قارچ است تهیه می‌شود. امروز در مجله دلتا تارت گوشت چرخ کرده و قارچ در فر را به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خمیر تارت گوشت
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳ پیمانه
شیر سه چهارم پیمانه
روغن مایع یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک یک قاشق چایخوری
مواد لازم برای مواد میانی تارت گوشت
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز یک عدد
فلفل دلمه‌ای یک عدد
قارچ ۱۰ عدد
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه تارت گوشت چرخ کرده و قارچ در فر
مرحله اول
ابتدا یکی از تخم مرغ‌ها را با چنگال خوب بزنید تا از لختگی خارج شود. سپس روغن مایع، شیر، نمک و بیکینگ پودر را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید تا مایع یکدستی به‌دست آید. در انتها باید آرد از قبل الک شده را روی مواد الک کنید و کم کم هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد. کمی با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا مسنجم شود سپس داخل یک نایلون قرار دهید و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله دوم
در این مرحله که خمیر در حال استراحت است باید مواد میانی را تهیه کنید؛ برای این کار پیاز را نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید. سپس به آن گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به گوشت بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه قارچ خرد شده و فلفل دلمه‌ای نگینی شده را اضافه کنید و کمی حرارت را بالا ببرید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. در انتها رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود. سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم
حالا روی یک سطح آردپاشی شده خمیر را باز کنید و داخل قالب تارت که از قبل چرب کرده‌‌اید پهن کنید به طوری‌که دور قالب را هم بگیرد. کف قالب را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید و بعد کف قالب پنیر پیتزا بریزید. مواد گوشتی را اضافه کنید و در انتها با باقی مانده خمیر، روی تارت را به شکل دلخواه تزئین کنید.

مرحله چهارم
در ادامه زرده تخم مرغ دیگر را جدا کنید و روی خمیر تارت را با قلم‌مو زرده بزنید و اگر دوست دارید روی خمیر کمی کنجد بپاشید. سپس قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا تارت پخته شود سپس به راحتی از قالب خارج و سرو کنید. نوش جان.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب شاورما گوشت، ساندویچ خوشمزه عربی را مطالعه کنید.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

اردیبهشت 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس