وبلاگ من

هنر آشپزی
  • خانه 
  • موضوعات 
  • آرشیوها 
  • آخرین نظرات 

داوود پاشا ؛ خورشت سنتی ترکیه

03 مهر 1398 توسط delta mod

خورشت داوود پاشا یکی از غذاهای سنتی کشور ترکیه است که از گوشت چرخ‌کرده، پیاز، نعناع و رب انار درست می‌شود و طعمی ملس یا ترش دارد.



داوود پاشا یکی از معروف‌ترین خورشت‌های کشور ترکیه است که در ایران هم طرفداران بسیاری دارد. شاید دلیل اینکه این خورشت در ایران با استقبال روبرو شده است، این باشد که طعم آن شباهت زیادی به خورشت فسنجان دارد. خورشت داوود پاشا علاوه بر شباهت ظاهری، در مواد هم شباهت زیادی به خورشت فسنجان با گوشت قلقلی دارد.

مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
پیاز: 2 عدد
رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
پودر نعناع خشک: یک قاشق سوپ‌خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:

ابتدا باید گوشت‌های قلقلی را درست کنید. برای این کار یکی از پیازها را رندۀ ریز کنید و با گوشت چرخ‌کرده و مقداری نمک و فلفل خوب ورز دهید تا منسجم و یکدست شود.

سپس از آن به اندازۀ گردو برداشته و گوشت قلقلی درست کنید. پس از اینکه تمام کوفته‌های قلقلی‌ را آماده کردید، آن‌ها را یک ساعت در یخچال بگذارید.

پیاز دیگر را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود.

سپس مقداری زردچوبه و نعناع خشک به آن افزوده و تفت دادن را ادامه دهید تا یکدست شوند. وقتی نعناع خشک نرم شد، کوفته‌های قلقلی را اضافه کنید.

کوفته‌ها را با دقت سرخ کنید. رب انار را در یک یا 2 لیوان آب جوش بریزید و خوب مخلوط کنید تا رقیق شود. سپس در قابلمه بریزید.

مواد را تفت دهید تا رب انار به خورد کوفته‌ها برود. سپس در قابلمه را بگذارید تا آب اضافی با حرارت ملایم تبخیر شود و خورشت روغن بیندازد.

طعم خورشت را بچشید و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل اضافه کنید.

پس از اینکه خورشت آماده شد، آن را با برنج سرو کنید.

توجه داشته باشید که خورشت داوود پاشا ملس سرو می‌شود. اگر رب انار ترش است، با اضافه کردن مقداری شکر، طعم آن را متعادل کنید.

نکات:

خورشت داوود پاشا با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی اگر منع مصرف گوشت قرمز دارید، می‌توانید آن را با مرغ هم تهیه کنید. کافی است به‌جای ۶۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده حدود ۶۰۰ تا 800 گرم گوشت مرغ اضافه کنید.

گوشت مرغ را به دو صورت می‌توان در این خورشت استفاده کنید.

روش اول استفاده از گوشت تکه‌ای مرغ و روش دوم استفاده از گوشت چرخ‌کردۀ مرغ است. بهتر است برای زیبایی بیشتر خورشت، از گوشت چرخ‌کردۀ مرغ استفاده کنید.

 



همچنین بخوانید:
آدانا کباب ؛ کباب معروف ترکیه

طرز تهیه بریانی مرغ کویتی

پنیر محلی فارمر را می شناسید؟

طرز تهیه چیکن استروگانف روسی

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

وبلاگ من

جستجو

موضوعات

  • همه
  • بدون موضوع

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس