خورشت كدو حلوايي با مرغ و آلو
خورشت كدو حلوايي با مرغ و آلو
۶ آبان، ۱۳۹۸
خورشت كدو حلوايي يكي از خورشت هاي ايراني و مخصوص روزهاي سرد سال است.
خورشت كدو حلوايي خورشتي خوشمزه و ملس است كه خواص زيادي دارد. كدو حلوايي مخصوص فصل پاييز و زمستان است و از اين رو خورشت كدو حلوايي يا كدو تنبل در نيمه دوم سال طبخ ميشود. با كدو حلوايي ميتوان غذاها و دسرهاي گوناگوني درست كرد. كدو حلوايي گرم است و به همين دليل غذاهايي كه با آن درست ميشوند، بدن را گرم نگه ميدارند و براي درمان سرماخوردگي مفيد هستند.
مواد لازم :
سينه مرغ: يك عدد كامل
آلو خورشتي: 100 گرم
كدو حلوايي به ميزان لازم
پياز: يك عدد
رب گوجه فرنگي: يك قاشق غذاخوري
زعفران دم كرده: 2 قاشق غذاخوري
نمك، فلفل، زردچوبه و ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه :
پياز را نگيني خرد كرده و با مقداري روغن تفت ميدهيم تا سبك و طلايي شود. وقتي پياز سرخ شد، ادويهها و رب گوجه فرنگي را به آن افزوده و دوباره تفت ميدهيم.
سينه مرغ را در اندازه دلخواه برش ميزنيم. تكه هاي مرغ و آلو را به مواد اضافه كرده و خوب تفت ميدهيم تا كمي سرخ و طلايي شوند. سپس دو ليوان آب در قابلمه ريخته و ميگذاريم مرغ بپزد و خورشت با حرارت ملايم جا بيفتد.
كدو حلوايي را به تكه هاي دلخواه برش ميزنيم. آن ها را در تابه چيده و كمي آب و روغن اضافه ميكنيم. در تابه را ميگذاريم تا كدو حلوايي پخته و پس از تمام شدن آب، در روغن سرخ شود.
البته ميتوان كدو حلوايي را فقط در روغن سرخ كرد تا طلايي شود.
در اواخر پخت خورشت، كدو حلوايي را با زعفران دم كرده به خورشت ميافزاييم.
پس از اينكه خورشت آماده شد، آن را در ظرف ريخته و با برنج سرو ميكنيم.
در صورت تمايل ميتوانيد خورشت كدو حلوايي را با گوشت گوسفند يا گوساله طبخ كنيد كه در اين صورت زمان بيشتري براي پخت لازم است.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي به مجله دلتا مراجعه كنيد.
همچنين بخوانيد:
خورشت پاييزي به و آلو
تجربه اي جديد با خورشت زرشك
طرز تهيه خورشت قارچ ؛ سريع و آسان