خورشت آلوی ترش به روش سمنانی ها
این خورشت مخصوص استان سمنان و یکی از غذاهایی است که آن را در ماه محرم هم به صورت نذری پخش میکنند.
وقتی اسم خورشت آلو را میشنویم انواع مختلفی از خورشتها به ذهنمان میآید. انواع مختلف آن از جمله آلو اسفناج ، آلو مسما و غیره بوده که مواد اولیه آن شامل آلو، مرغ یا گوشت است. اما جالب است بدانید در خورشت آلو ترش که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را آموزش دهیم، به جای مرغ و گوشت از تخم مرغ استفاده میکنیم. با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت آلو ترش
پیاز یک عدد
آلو ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زیره به مقدار لازم
سیر یک عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پودر کاری به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت آلو ترش
مرحله اول
آلوها را با آب سرد به خوبی بشویید و آنها را بپزید. بعد از آن که نرم شدند هسته آنها را خارج کرده و با استفاده از گوشتکوب یا پشت قاشق کمی آنها را له کنید.
مرحله دوم
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید، سیر و پیاز را خرد کرده و داخل آن تفت دهید. بعد از آن که پیاز طلایی شد و عطر سیر در آمد، آلو له شده را به ماهیتابه اضافه کنید و کمی آب در آن بریزید تا بجوشد.
مرحله سوم
تخم مرغها را داخل ظرفی بشکنید، ادویهها را به مقدار لازم به آن اضافه کنید. پس از این که خورشت شما کمی جوشید تخم مرغها را اضافه کنید و هم بزنید. بعد از حدود ده دقیقه خورشت آلو سمنانی شما آماده است، میتوانید آن را به همراه برنج یا نان سرو کنید و لذت ببرید. نوش جان.
پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ مطلب طرز تهیه خورشت کرفس را مطالعه کنید.